Το Φεστιβάλ Κωμωδίας 2021 του Δήμου Τρικκαίων κάνει αφιέρωμα για την προσφορά του Λάκη Λαζόπουλου στην Κωμωδία

Τον Λάκη Λαζόπουλο για την προφορά του στην κωμωδία τιμά ο Δήμος Τρικκαίων και το Δημοτικό Θέατρο Τρικάλων, στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Κωμωδίας 2021.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στον Υπαίθριο Δημοτικό Θέατρο (Φρούριο), την Τρίτη 14 Σεπτεμβρίου στις 20.00. Η είσοδος θα γίνει ΜΟΝΟ μόνο με δελτία ελεύθερης εισόδου, τα οποία θα μπορούν να προμηθευτούν οι ενδιαφερόμενοι/ες από την ιστοσελίδα του Δήμου. Η έναρξη της διαδικασίας θα γνωστοποιηθεί με νεότερη ανακοίνωση.

Ο Λάκης Λαζόπουλος θα τιμηθεί από τον Δήμαρχο Τρικκαίων Δημήτρη Παπαστεργίου για τη συνεισφορά του στην τέχνη της κωμωδίας και της σάτιρας. Θα ακολουθήσει συζήτηση με τον καλλιτέχνη για τη λειτουργία της κωμωδίας και της σάτιρας, στην οποία μπορούν να συμμετέχουν και οι θεατές.

Ο Λάκης Λαζόπουλος είναι ο τρίτος κατά σειρά συντελεστής της κωμωδίας που τιμάται από το Φεστιβάλ Κωμωδίας στα Τρίκαλα, μετά τον Θανάση Βέγγο και τον Χάρρυ Κλυνν.

Σημειώνεται ότι σε περίπτωση βροχής, η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο Πνευματικό Κέντρο, με είσοδο σύμφωνα με τα προβλεπόμενα μέτρα (πιστοποιητικό εμβολιασμού ή πιστοποιητικό νόσησης εξάμηνης ισχύος ή αρνητικό εργαστηριακό rapid test έως και 48 ώρες νωρίτερα).

Δυο λόγια για το Λάκη Λαζόπουλο 

Ο Λάκης Λαζόπουλος είναι ηθοποιός, σεναριογράφος, παρουσιαστής και συγγραφέας και υπηρετεί την κωμωδία και τη σάτιρα στο θέατρο, την τηλεόραση και τον κινηματογράφο.

Όλες οι δημιουργίες του αποτελούν σημαντικά πολιτισμικά γεγονότα, που διαμορφώνουν ένα νέο καλλιτεχνικό δρόμο κάθε φορά και σημειώνουν πρωτοφανή επιτυχία στην προσέλευση του κοινού.

Η αφετηρία της δημιουργίας του είναι πάντοτε η γραφή του -το κείμενο.

Εμπνευσμένο και ιδιαίτερο, προσωπικό και μοναδικό, εκρηκτικό και ταυτόχρονα γαλήνιο, με καυστικό και διαπεραστικό χιούμορ. Ένα κείμενο που και μόνο η ανάγνωσή του δημιουργεί στον θεατή γνώριμες εικόνες της κοινωνικής πραγματικότητας μέσα από την κωμική– σατιρική όψη και προσφέρει χαμόγελα ευφορίας.

Επόμενο στάδιο της δημιουργίας του είναι η ερμηνεία του κειμένου, είτε μέσα από μεταμορφώσεις του ιδίου σε δεκάδες ρόλους- τύπους, είτε σε απευθείας επικοινωνία με το κοινό.

Η ερμηνεία του εκτινάσσει το κείμενο και δημιουργεί εκρήξεις γέλιου και ευφορίας.

Επιπλέον το κείμενο και η ερμηνεία του συνεχίζουν να λειτουργούν και μετά την παράσταση ή την προβολή. Στιγμιότυπα και ατάκες του κυκλοφορούν μεταξύ των θεατών και μ’ αυτόν τον τρόπο να δημιουργούν στιγμές γέλιου και ευφορίας στην καθημερινότητα.©2023 trikalanews.gr from TNT MEDIA GROUP

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή