Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

«Το γεράκι της θάλασσας»: Σε κυκλοφορία το νέο βιβλίο της Zoe Szymon

Το Μυστήριο της Αγάπης και των Αναπάντεχων Συναντήσεων

Το «Γεράκι της Θάλασσας» της Zoe Szymon αποτελεί ένα εμβληματικό έργο που μας ταξιδεύει στις περιπέτειες του Απόστολου, ενός μαγικού γερακιού μέσα από τη συνεχή του αναζήτηση για την αγάπη.

Η ιστορία εξερευνά τις πτυχές των ανθρώπινων σχέσεων, αναδεικνύοντας τον τρόπο που οι άνθρωποι μπορούν να αλλάξουν από το καλό στο καλύτερο – και δυστυχώς – και το ανάποδο πολλές φορές… Εκτός από την θετική τόλμη υπάρχει και το πλέον εντελώς ακραίο που χάνεις γη και ουρανό με μερικούς ανθρώπους!

Μπορούν πραγματικά κάποιοι άνθρωποι – ακόμα και ζώα – που έρχονται αναπάντεχα στην ζωή μας να μας την αλλάξουν τόσο χωρίς να το καταλάβουμε αμέσως και άμεσα;

Μνήμες ανθρώπων που δεν βρίσκονται πια ανάμεσά μας σφραγίζονται και επαγγέλματα που αξίζει να θυμόμαστε ξαναπαίρνουν ζωή μέσα από τις λογοτεχνικές ανάσες της συγγραφέως, φωτογραφίες και άλλα πολλά, ενώ ταυτόχρονα αναδεικνύεται ο αέρας μιας παλαιάς Ελλάδας, αλλιώτικης από αυτή που γνωρίζουμε σήμερα…

Γιατί κάποιοι άνθρωποι δεν πρέπει να ξεχνιούνται ποτέ…

Δεκάδες προβληματισμοί κάνουν την εμφάνισή τους στο βιβλίο, όπως είναι οι ψεύτικοι άνθρωποι αλλά και η σύγχρονη κοινωνία που χτυπάει συνεχώς στις πληγές κάποιων ταλαιπωρημένων ανθρώπων…

Η συγγραφέας Zoe Szymon, κατά κόσμον Ζωή Συμεωνίδη, διακρίνεται ως σκηνοθέτης ταινιών κινουμένων σχεδίων, ποιήτρια και συγγραφέας. Η τέχνη της αντικατοπτρίζει τη θετική πλευρά της ζωής και της δημιουργικότητας, αναδεικνύοντας έργα που έχουν βραβευτεί διεθνώς.

Το πρώτο της βιβλίο υπόσχεται να ανοίξει νέους δρόμους στην ελληνική λογοτεχνία, αναδεικνύοντας τις πολυδιάστατες πτυχές της ανθρώπινης ύπαρξης. Η Zoe Szymon είναι μια νεαρή καλλιτέχνης που αφοσιώνεται στην τέχνη και τη δημιουργικότητα, δημιουργώντας έργα που απευθύνονται στις συναισθηματικές πτυχές του ανθρώπινου πνεύματος.

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Η Ζωή Συμεωνίδη (Zoe Szymon) γεννήθηκε το 2005 στο Βόλο. Είναι μία ταλαντούχα νεαρή κοπέλα, αγωνίστρια της ζωής και της τέχνης. Σκηνοθέτης ταινιών κινουμένων σχεδίων (animation artist), ποιήτρια και συγγραφέας. Η Ζωή ατσαλωμένη από τις προσωπικές της δυσκολίες και τα  βιώματά της, μαχήτρια της ζωής, βλέποντας την θετική πλευρά της ζωής, δημιουργεί σενάρια, ταινίες, μουσική, βιβλία, ασχολείται με την ηθοποιία, το τραγούδι, γενικότερα με την τέχνη.

Αποσπάσματα από τα τέσσερα μυθιστορήματά της, όπως είναι ο «ΝΕΟΓΗΡΑΣ» ή «Το γεράκι της θάλασσας», έχουν αναρτηθεί κατά καιρούς σε διάφορες ιστοσελίδες, ενώ αντίστοιχα μαζί με τις ταινίες της έχουν βραβευτεί σε δεκάδες διαγωνισμούς ανά τον κόσμο. Για τις διάφορες πτυχές της εμπνευσμένης τέχνης της έχει αποσπάσει εκατοντάδες σημαντικές διακρίσεις σε διεθνές επίπεδο.

TrikalaNews
Author: TrikalaNews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή