Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Το ηλεκτρικό ποδήλατο κερδίζει έδαφος στα Μετέωρα

Καθημερινές είναι οι περιηγήσεις επισκεπτών στο μοναδικό τοπίο της περιοχής

Μεγάλη είναι η απήχηση που έχει στους επισκέπτες η περιήγηση στον χώρο των Μετεώρων αλλά και της Καλαμπάκας, με ηλεκτρικά ποδήλατα.

Εδώ και λίγα χρόνια έχει ξεκινήσει αυτή η δραστηριότητα, η οποία συνεχίζεται και πλέον έχει τη δική της ξεχωριστή θέση στο τουριστικό προϊόν της περιοχής.

Δεκάδες ηλεκτρικά ποδήλατα, καθημερινά, κάνουν  ξενάγηση και περιήγηση στο οδικό δίκτυο των Μετεώρων και προς τις επιβλητικές Ιερές Μονές. Χιλιάδες λάτρεις της φύσης και του ποδηλάτου επιλεγούν αυτό τον τρόπο περιήγησης ο οποίος συνεχώς βρίσκει πρόσφορο, έδαφος και αναπτύσσεται.

Οι ασχολούμενοι με το αντικείμενο του ηλεκτρικού ποδηλάτου έχουν κάνει πολύ καλή δουλειά στον τομέα τους και συνεχώς με την προβολή μέσω των ηλεκτρονικών μέσων, αλλά και με την προσωπική επαφή και την προώθηση των δραστηριοτήτων τους, κερδίζουν «φανατικούς» φίλους. Άλλωστε, τι πιο όμορφο από μια βόλτα στα Μετέωρα, στη φύση με ένα ηλεκτρικό ποδήλατο!

Το φετινό καλοκαίρι κινήθηκε σε πολύ καλό επίπεδο, οι δράσεις συνεχίζονται ακόμη και σήμερα, μιας και οι καιρικές συνθήκες το επιτρέπουν και θα συνεχιστούν, όσο το επιτρέπουν. Επιπρόσθετα, το τοπικό τμήμα της Τουριστικής Αστυνομίας Καλαμπάκας (φωτογραφία) στο χώρο των Μετεώρων από το φετινό καλοκαίρι, κινείται, προσφέροντας ασφάλεια στους πολίτες με τη χρήση ηλεκτρικών ποδηλάτων, γεγονός που έχει τύχει, πανελλήνιας προβολής και ενδιαφέροντος.

Το ηλεκτρικό ποδήλατο κερδίζει συνεχώς φίλους, μεταξύ και των κατοίκων της πόλης, η οποία μπορεί να χει τις ανηφοριές της, αλλά με την ηλεκτρική υποβοήθηση το εν λόγω «πρόβλημα» έχει λυθεί. Μάλιστα στο μέλλον, στόχος των νέων ανθρώπων που θα αναλάβουν το Δήμο, είναι να τον κάνουν ακόμη φιλικότερο στα ηλεκτρικά μέσα μετακίνησης αφού όπως έχουν αναφέρει, αποτελεί μέρος της φιλοσοφίας τους.

Μετέωρα:Ποδηλατικές περιπολίες στους βράχους - we <3 travel

Μονή Μετέωρα με Ηλεκτρικά Ποδήλατα - Δραστηριότητες στην Ελλάδα εναλλακτικές περιπέτεια

trikalanews.gr
Author: trikalanews.gr

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή