Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Το ημερολόγιο του παρουσιαστή – Μάνατζερ, απειλεί να τινάξει την κυβέρνηση στον αέρα

Του Κρικόρ Τσακιτζιάν

Η εξέλιξη της κατάστασης με τον παρουσιαστή της Trash TV και το πολιτικό σύστημα, θυμίζει την περίφημη κωμωδία με τίτλο «η βίλα των οργίων», με το Λάμπρο Κωνσταντάρα στο ρόλο του Ζάβαλου, όπου στο πρόσωπό του βλέπουμε διάφορους υπουργούς της κυβέρνησης.

Στο ρόλο της τσατσάς με το περίφημο μπλοκάκι με τα διάσημα ονόματα, που γεύονταν τους απαγορευμένους καρπούς της παράνομης βίλας της, βλέπουμε τον τηλεπαρουσιαστή – μάνατζερ της Τζούλιας, ο οποίος καταγγέλλει κυβερνητικά πρόσωπα, μέσω του λογαριασμού του στο Twitter, καθώς κι από την εκπομπή του.

Τις τελευταίες μέρες άρχισε να ρίχνει σαν τροχιοδεικτικές σφαίρες τις αναρτήσεις του στο συγκεκριμένο μέσο κοινωνικής δικτύωσης, με πρώτο και χαρακτηριστικότερο του κλίματος που θα επικρατούσε το παρακάτω:

«Κάποτε κυβερνούσαν οι μαζί τα φάγαμε. Τώρα μας κυβερνούν οι μαζί πηδάγαμε. Ένα τεράστιο κρεβάτι είναι αυτή η κυβέρνηση και γι’ αυτό και τη στηρίζω, πλην μικρών παραφωνιών όπως ο κακιασμένος (αναφέρει όνομα υπουργού) και ο φασίστας (πάλι όνομα άλλου υπουργού)».

Επειδή φαίνεται πως δόθηκε γραμμή από την κυβέρνηση, να μη ξαναπάει κυβερνητικός βουλευτής στην εκπομπή του, άρχισε να απειλεί με ακόμη περισσότερες αποκαλύψεις ο παρουσιαστής, του στυλ:

«Εμείς δεν είμαστε μόνο κόκα free, αλλά και covid free. Ελπίζουμε να ακολουθήσουν και τα στελέχη της κυβέρνησης το παράδειγμά μας και με την κόκα και με τον covid».

Επειδή όλος αυτός ο ιλουστρασιόν κόσμος της κυβέρνησης, δεν έλαβε υπόψη του τις σοφές λαϊκές παροιμίες και θεώρησε πως δεν θα μπορούσε ποτέ να αφορούν εκείνους, αγνόησαν εκείνη που έλεγε, «όποιος ανακατεύεται με τα πίτουρα, τον τρώνε οι κότες» και τώρα τα βρίσκουν όλα μπροστά τους και τις κότες και τις κοτόψειρες.

Αναφερόμενος με πολλά υπονοούμενα ο παρουσιαστής – μάναντζερ σε υψηλό πολιτικό πρόσωπο του ρίχνει την τροχιοδεικτική ανάρτηση:

«Στη δουλειά μου έχω δει κι αν έχω δει βίτσια. Θυμάμαι ιδιαίτερα μάλιστα έναν πελάτη που πλήρωνε διπλά για να μάθουμε τη Τζούλια να τραγουδάει στα ραντεβού τους, για ένα κόλλημα στα Ιεροσόλυμα. Κύριε “τάδε, αναφέρει πολιτικό πρόσωπο”, όλα καλά στο γραφείο;»

Και σε μια άλλη ανάρτηση εξίσου πικάντικη, απευθύνεται σε υπουργό της κυβέρνησης με τον εξής τρόπο:

«Ο Χιώτης υπουργός διαδίδει ότι η μελαχρινή Consultant (σύμβουλος) με τις υπέροχες αναλογίες, είναι γκόμενα του σωματοφύλακα. Επειδή όμως εμείς κάνουμε ρεπορτάζ, ξέρουμε ότι η consultant είναι του υπουργού.
Μόνο που ο υπουργός είναι βιτσιόζος και του αρέσουν τα πάρτι με ούζα».

Ενώ για άλλον υπουργό που έχει στοχοποιήσει, επειδή δεν του κάνει τα χατίρια, τον ξεφωνίζει ως εξής:

«Τη φίλη μου τη Λουλού, την έχει βάλει το σύστημα και η 17 Ν να με κυνηγήσει. Βέβαια από μια Λουλού πρέπει να περιμένεις Λουλιές. Ας πει όμως όταν ανέλαβε το νέο υπουργείο αν με συνάντησε ή όχι στον 4ο όροφο. Λουλού, εγώ τους τεμενάδες που έκανες δεν τους ξεχνώ».

Φυσικά με όλα αυτά που αναφέρει, θέλει να δείξει πως δεν τα λέει τυχαία. Έχει κρυφά χαρτιά στα χέρια του και ισχυρές πλάτες, όπως αναφέρει σε μια άλλη ανάρτηση:

«Δυστυχώς οι υπουργοί σέβονται τις γυναίκες τους, όπως σέβονται τη χώρα. Αλλά ανησυχούν μήπως η Τουρκάλα του ΣΥΡΙΖΑ μιλάει στον Ερντογάν και όχι για τα βίντεο με τις βίζιτες σε μασατζίδικα και φθηνά ξενοδοχεία που έχει στην κατοχή του ο αγαπημένος κ. (όνομα επιχειρηματία που τον στηρίζει χρόνια)».

Όλα αυτά τα φαιδρά που αναγράφονται δημόσια στο Twitter, θα είχαν πλάκα αν δεν αναφέρονταν σε πρωτοκλασάτα πολιτικά πρόσωπα της κυβέρνησης, τα οποία δεν αντιδρούν και δεν έχουν προχωρήσει σε μηνύσεις για συκοφαντίες και διασυρμούς.

Απλά έχουν περιοριστεί σε μια ένοχη σιωπή για όλο αυτό το βόρβορο που βλέπει το φως της δημοσιότητας και δηλητηριάζει την πολιτική ζωή του τόπου, απαξιώνοντας τους πάντες και τα πάντα στα μάτια της κοινωνίας.

Μιας κοινωνίας που δεν έχει μάθει να ζει μια τέτοια νοσηρή κατάσταση, αλλά ούτε είναι διατεθειμένη να μυηθεί σε κάτι τέτοιο και να δεχθεί ότι το πολιτικό σύστημα και τα ΜΜΕ νοσούν τόσο βαριά και ότι βρίσκονται σε τέτοια παρακμή.

Όλα αυτά μας οδηγούν με φρενήρη ρυθμό στον κατήφορο και κάποιοι πρέπει να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων και να βάλουν ένα φρένο, πριν να είναι πολύ αργά.

Αν είναι αλήθεια όλα αυτά που αναφέρει ο συγκεκριμένος παρουσιαστής – μάνατζερ, ή μέρος από αυτά, τότε πρέπει να πάρουν δρόμο τα στελέχη της μισής κυβέρνησης.

Αν όχι πρέπει να αντιδράσουν άμεσα, γιατί ο κόσμος βρίσκεται σε κατάσταση σοκ, με όλη αυτή τη βρώμα που βγαίνει στο φως και δεν δείχνει διατεθειμένος να ανεχθεί άλλο μια τέτοια κατάσταση.

trikalanews
Author: trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή