Το ΚΚΕ απευθύνει στο λαό κάλεσμα αγωνιστικής συμπόρευσης

Η ΤΕ Τρικάλων του ΚΚΕ ξεκινάει έναν κύκλο σημαντικών πολιτικών πρωτοβουλιών

Έναρξη  με Πολιτική Συγκέντρωση που θα παρουσιαστεί το Κάλεσμα της ΚΕ για Αγωνιστική συμπόρευση με το ΚΚΕ Κυριακή 24 Οκτώβρη, 7μ.μ., Πνευματικό Κέντρο Τρικάλων

Θα μιλήσει η Μαρία Γαβαλά, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ & Γραμματέας ΕΠ Θεσσαλίας του Κόμματος

Η Κεντρική Επιτροπή του ΚΚΕ έδωσε στη δημοσιότητα το «Κάλεσμα Αγωνιστικής Συμπόρευσης με το ΚΚΕ», το οποίο απευθύνει προς τους μισθωτούς εργαζόμενους, τους βιοπαλαιστές αυτοαπασχολούμενους, τους νέους και τις γυναίκες των λαϊκών οικογενειών, τους συνταξιούχους, τους αγωνιζόμενους επιστήμονες και καλλιτέχνες, όλους όσοι «ανησυχούν, αγανακτούν και δεν συμβιβάζονται με τη σημερινή κατάσταση».

ΤΟ ΚΚΕ ΑΠΕΥΘΥΝΕΙ  ΚΑΛΕΣΜΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΣΥΜΠΟΡΕΥΣΗΣ
Το ΚΚΕ μπορεί να εγγυηθεί ότι η οργάνωση της λαϊκής αντεπίθεσης θα έχει συνέχεια, διάρκεια και προοπτική.
Το ΚΚΕ έχει σχέδιο για το σήμερα και το αύριο, σύγχρονο επαναστατικό πρόγραμμα, που φωτίζει τη διέξοδο για όλα τα εργατικά λαϊκά προβλήματα, τις προϋποθέσεις για να δοθούν λύσεις σ αυτά.
Το ΚΚΕ λέει και μπορεί να λέει την αλήθεια στο λαό, γιατί δεν έχει δεσμεύσεις και εξαρτήσεις απέναντι στην αστική τάξη της χώρας μας και στα διάφορα ιμπεριαλιστικά κέντρα. Σε αντίθεση με τα υπόλοιπα κόμματα, προειδοποίησε για τις ολέθριες συνέπειες των ανατροπών στον 20Ο αιώνα, για τον επικίνδυνο ρόλο της ΕΕ και του ΝΑΤΟ. Αποκάλυψε τις απατηλές υποσχέσεις της δήθεν δίκαιής καπιταλιστικής ανάπτυξης.
Το Κόμμα μας αντιπαλεύει την καταστροφική λογική της παραίτησης, της υποχώρησης, της μοιρολατρίας, τις χρεοκοπημένες θεωρίες που διακηρύσσουν το τέλος της ταξικής πάλης. Αντιμάχεται τη διαστρέβλωση της ιστορίας, την αντικομμουνιστική θεωρία των δυο άκρων, που επιχειρεί να εξισώσει τον φασισμό με τον πραγματικό αντίπαλο, τον σοσιαλισμό.
Καλούμε ΟΛΟ ΤΟ ΛΑΟ ΚΑΙ ΤΗ ΝΕΟΛΑΙΑ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΜΑΖΙΚΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΟΥ ΚΚΕ.
Άλλωστε αυτή αποτελεί μόνο την αρχή μιας σειράς συζητήσεων  και παρεμβάσεων του Κόμματος μας στο λαό με επίκεντρο το σύνθημα:
« μόνο ο λαός μπορεί να σώσει το λαό, όταν επιλέγει να βαδίσει στο δρόμο της ανατροπής».

Για τη συμμετοχή στην πολιτική εκδήλωση θα τηρηθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα για την προστασία της υγείας

Τ.Ε.  ΤΡΙΚΑΛΩΝ ΤΟΥ ΚΚΕ©2023 Trikalanews from TNEWSGROUP

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή