Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Το κυκλοφοριακό, η Καλαμπάκα, οι άνθρωποι της αγοράς και τα νέα δεδομένα

Τι λέει στο Trikalanews.gr ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Καλαμπάκας Απ. Αθανασούλας για τη δημοτική αστυνομία – Σύντομα θα ενισχυθεί επιπλέον το δυναμικό της υπηρεσίας

Με την αυγή του νέου χρόνου, η Δημοτική Αστυνομία της Καλαμπάκας έπιασε δουλειά ενεργοποιούμενη ξανά αρχίζοντας να προϊδεάζει για τα νέα δεδομένα που θα ισχύουν στην κίνηση μέσα στην πόλη.

Βέβαια είναι αρκετά νωρίς για να δει κανείς την αποδοτικότητα σε αυτή την κατεύθυνση, είναι όμως από μόνο του αξιοσημείωτο αφού αρκετοί μέχρι τώρα έτειναν να ξεχάσουν ότι υπάρχει ελεγκτικός μηχανισμός για τη στάθμευση των οχημάτων και όχι μόνο στην περιοχή!

Αυτό επισήμανε μιλώντας στο Trikalanews.gr και ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Καλαμπάκας, Απόστολος Αθανασούλας. «Σχεδόν το είχαμε ξεχάσει κι εμείς ότι έχουμε Δημοτική Αστυνομία», ανέφερε, «Είναι κάτι που είχαμε ως εμπορική αγορά επισημάνει πολλές φορές και σίγουρα η εντατικοποίηση των ελέγχων είναι κάτι που υποδεχθήκαμε ως θετικό».

Να σημειωθεί βέβαια ότι μιλάμε για μια στελεχωμένη υπηρεσία με το ελάχιστο προσωπικό. Η προκήρυξη όμως της Δημοτικής Αστυνομίας που επίσημα ξεκινά το αμέσως επόμενο διάστημα, αναμένεται να ενισχύσει τη Δημοτική Αστυνομία της Καλαμπάκας όπως βέβαια και άλλων περιοχών της  χώρας.

Πέρα βέβαια από αυτό μένουν να γίνουν πολλά ακόμη όσον αφορά το κυκλοφοριακό στον πιο τουριστικό δήμο του νομού Τρικάλων. «Έχουμε από τους πιο μεγάλους κεντρικούς δρόμους στην Καλαμπάκα και όμως βλέπεις καθημερινά να επικρατεί κομφούζιο» τονίζει ο κ. Αθανασούλας. «Συνηθίζεται βέβαια η νοοτροπία του παρκάρω όπου βρω, του κάνω τέσσερις στάσεις για να πάρω ψωμί, ψιλικά κοκ…Πρέπει να αλλάξουμε κι εμείς νοοτροπία» επισημαίνει.

Όσον αφορά τις προσδοκίες της αγοράς, αναφέρει ότι το ζητούμενο είναι να διευκολυνθεί ο πεζός. Να μπορεί με ασφάλεια να κινηθεί στην τοπική αγορά και με άνεση, όπως πρέπει βέβαια να γίνεται σε κάθε πόλη και δη επαρχιακή.

Ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Καλαμπάκας Απόστολος Αθανασούλας
Trikala News
Author: Trikala News

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή