Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Το κυλικείο του σταδίου Καλαμπάκας προσπάθησαν να κλέψουν άγνωστοι

Την παραβίαση της πόρτας του κυλικείου στο Στάδιο Καλαμπάκας προσπάθησαν τις προηγούμενες ώρες άγνωστοι δράστες.

Επιδίωξαν να σπάσουν το λουκέτο και την κλειδαριά χωρίς να το καταφέρουν τελικά και αποχώρησαν άπραγοι, αφού κλώτσησαν πολλές φορές την πόρτα εισόδου στο χώρο και άφησαν και ένα σιδερένιο αντικείμενο, το οποίο βρίσκεται ακόμη εκεί, αφού  κανείς δεν το παρέλαβε ως σημαντικό στοιχείο, για να το ελέγξει για αποτυπώματα!

Το περιστατικό φυσικά και έγινε αντιληπτό από τον ιδιοκτήτη του κυλικείου, ο οποίος το κατήγγειλε στην αστυνομία και ενημέρωσε τον Δήμο Μετεώρων.

΄Ηταν η δεύτερη φορά που συνέβη περιστατικό παραβίασης του χώρου στο στάδιο καθώς πριν από λίγες ημέρες, έγινε προσπάθεια παραβίασης  και του κλειστού γυμναστηρίου και του κυλικείου που υπάρχει σ’ αυτό.

Οι δράστες έσπασαν την πόρτα της δυτικής εισόδου του γυμναστηρίου και εισήλθαν στον χώρο, ενώ στη συνέχεια παραβίασαν και την πόρτα του κυλικείου απ’ όπου αφαίρεσαν μικρό χρηματικό ποσό και διαφορά είδη, αφού προφανώς πεινούσαν και διψούσαν! Και το πρώτο περιστατικό καταγγέλθηκε στην Αστυνομία και στον Δήμο.  Υπάλληλος του Δήμου άλλαξε τις κλειδαριές , η αστυνομία έκανε έλεγχο στο σημείο, αλλά αποτέλεσμα εξακρίβωσης των στοιχείων των δραστών δεν προέκυψε.

Η δεύτερη παραβίαση, η προχθεσινή, επιβάλει την περαιτέρω διερεύνηση εκ μέρους των αρχών για την σύλληψη των δραστών, διότι αν δεν ληφθούν τα απαραίτητα μέτρα, τέτοια περιστατικά αναμένεται να επαναληφθούν. Επίσης, ο Δήμος οφείλει με τη χρήση σύγχρονων μέσων να διαφυλάξει την ασφάλεια και των αθλητικών χώρων, όπως και όλης της δημοτικής περιουσίας, η οποία, χωρίς ασφάλεια, βρίσκεται «έρμαιο» των επιτήδειων.

Σημειώνουμε, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες μας ότι οι αστυνομικές αρχές βρίσκονται κοντά στον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών για να οδηγηθούν στη δικαιοσύνη.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Πηγή: meteora24.gr
TrikalaNews
Author: TrikalaNews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή