Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΚΑΙ Η ΕΛΠΙΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΒΙΩΣΗ… ΤΟΥ ΜΟΥΖΑΚΙΟΥ

Συμπολίτισσες και Συμπολίτες

Η εικόνα των κατεστραμμένων υποδομών της κωμόπολής μας με το καλημέρα της νέας χρονιάς, δημιουργεί αρνητικές σκέψεις και άσχημα συναισθήματα, στέλνει όμως ταυτόχρονα και πεισματικά ένα ξεκάθαρο μήνυμα αγώνα, αισιοδοξίας και αυτοπεποίθησης για άμεσες ενέργειες αποκατάστασης βλαβών, κοινωνικής ανάτασης και οικονομικής ανάταξης.

Ο τραγικός απολογισμός του 2020απέτυχε να γκρεμίσει οριστικά τα όνειρα των συμπολιτών μας.

Η ώρα του στοχασμού γι αυτά που έρχονται είναι μπροστά μας.

Έχουμε ηθική υποχρέωση να αγωνιστούμε για να διώξουμε τη θλιβερή, μίζερη και επιζήμια κοινωνικά, οικονομικά και περιβαλλοντικά εικόνα, άμεσα- χθες με πολιτική βούληση-απόφαση και έργα αντιπλημμυρικής προστασίας, για να αποκατασταθούν οι ζημιές της Παλαιάς Γέφυρας, του Κ. Υγείας και της Δημοτικής Περιφερειακής Οδού προκειμένου αυτά να λειτουργήσουν στο ίδιο σημείο ισχυροποιώντας, θωρακίζοντας  και «στηρίζοντας» παράλληλα το κτίριο του Δημαρχείου και του Δημοτικού Γυμναστηρίου Μουζακίου.

Σ αυτούς που αγωνίζονται καθημερινά για την επιβίωση  έλαχε ο κλήρος, η υποχρέωση και το καθήκον να χαρίσουν σε όλους μας τη ζωή που μας αξίζει. Όχι στα λουκέτα, στη Φτώχεια και στην Ανεργία. Η νέα χρονιά φέρνει την ελπίδα πιο ισχυρή από τον Ιανό και η νέα γενιά δείχνει το δρόμο! για να βρεθούμε ξανά υγιείς και δυνατοί, περπατώντας ή με μια ποδηλατάδα στον περιφερειακό, πάνω και κοντά στις γέφυρες, δίπλα στο ποτάμι και μπροστά από το Κ. Υγείας!

«Για να σταθούμε όρθιοι και να ζωντανέψει… η Αγορά και η Γειτονιά του Μουζακίου».-

 

Αστέριος Βασιλάκος

Γραμματέας Π.Ο.Π Μουζακίου– Παμίσου– Ιθώμης Ν. Καρδίτσας

Σύμβουλος Κοινότητας Μουζακίου

admins
Author: admins

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή