Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Το μήνυμα του Προέδρου του ΚΕΘΕΑ για την 28η Οκτωβρίου

Η σημερινή ημέρα είναι μία ημέρα τιμής και μνήμης για τον ηρωικό αγώνα του 40.

Μία ημέρα περηφάνειας για την Ελλάδα μας που από άκρη σε άκρη σημαιοστολίζεται, παρά τις πρωτόγνωρες δυσκολίες της εποχής, με τα χρώματα της γιορτής για τη νίκη της ανθρώπινης αξιοπρέπειας και ελευθερίας απέναντι στη βαρβαρότητα.

Από όλες αυτές τις γιορτινές σημαίες που υψώνονται σήμερα περήφανα παντού, θα ήθελα να σταθώ στη σημαία που βρίσκεται σε ένα από τα ψηλότερα σημεία της πατρίδας μας, στην κορυφή του Κισσάβου, όπου ανεβήκαμε πρόσφατα με τα παιδιά του ΚΕΘΕΑ ΕΞΟΔΟΣ.

Γιατί η σημερινή επέτειος του «ΟΧΙ» είναι και μία ευκαιρία για να αναδείξουμε, μαζί με το ηρωικό παράδειγμα των προγόνων μας και το γενναίο παράδειγμα αυτών που λένε καθημερινά «ΟΧΙ» στις εξαρτήσεις, ανεβαίνοντας, μαζί με τους θεραπευτές και τις οικογένειές τους τα πραγματικά υψώματα της ανθρώπινης ζωής, της θέλησης, της υπευθυνότητας και της αξιοπρέπειας που ως σταθερές αξίες -εν μέσω των δύσκολων συνθηκών τις οποίες αντιμετωπίζει η χώρα μας, λόγω των πρωτοφανών πανδημικών, εθνικών και κοινωνικών πιέσεων- πρέπει να μας συνοδεύουν σε ατομικό και συλλογικό επίπεδο. Χρόνια Πολλά με Υγεία και Δύναμη.

Χρίστος Χ. Λιάπης MD,MSc, PhD
Πρόεδρος ΚΕΘΕΑ
Ψυχίατρος – Διδάκτωρ Παν/μίου Αθηνών

Trikalanews
Author: Trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή