Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Το μήνυμα του Θανάση Λιούτα για την Πρωτομαγιά

Υποδεχόμαστε τη φετινή Πρωτομαγιά, με ένα μεγάλο και σημαντικό μήνυμα. Με πράξεις και με αποδείξεις. Η Κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη, με βλέμμα, όραμα και στόχο να θωρακίσει και να στηρίξει ολόκληρο τον κόσμο της εργασίας της Πατρίδας μας, σχεδίασε και εφάρμοσε ένα πλούσιο νομοθετικό έργο.

Αυξήσαμε σημαντικά τον κατώτατο μισθό, οι πολίτικές μας στήριξαν τους εργαζομένους, και πάντα με την πολιτική μας, εγγυόμαστε και πετυχαίνουμε την ενίσχυση του διαθέσιμου εισοδήματος και τη μείωση της ανεργίας.

Αποτελεί βασικό μας πρόταγμα και κύρια θέση μας, ότι με τον ίδιο ζήλο θα συνεχίσουμε, με στόχο πάντα την αύξηση των μισθών στον δημόσιο και στον ιδιωτικό τομέα και με πολιτικές που θα συνεχίσουν προς την κατεύθυνση της μείωσης της ανεργίας και της προσέλκυσης πολλών και ανταγωνιστικών, νέων επενδύσεων.

Βρισκόμαστε δίπλα στους εργαζομένους, κάθε ηλικίας, κάθε γενιάς. Εργαζόμαστε για την άμεση και καλή σταδιοδρόμηση των νέων. Εργαζόμαστε για τη θωράκιση και την ενίσχυση του εισοδήματος σε κάθε σπίτι και σε κάθε οικογένεια.

Με την πολιτική μας, είμαστε έμπρακτα, άμεσα, ειλικρινά και ευθέως δίπλα στον κόσμο της εργασίας.

Καλή Πρωτομαγιά

Θανάσης Λιούτας

Υπ. Βουλευτής Τρικάλων ΝΔ

trikalanews
Author: trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή