Το Μουσικό Σχολείο Καρδίτσας στην εκδήλωση του Δήμου Καρδίτσας κατά των εξαρτήσεων

Εντυπωσιακή εμφάνιση πραγματοποίησαν τα μουσικά σύνολα του Μουσικού Σχολείου Καρδίτσας στην εκδήλωση που πραγματοποίησε ο Δήμος Καρδίτσας σε συνεργασία με το ΚΕΘΕΑ Έξοδος την περασμένη Τετάρτη 15 Ιουνίου στην πλατεία Πλαστήρα.

Το Μουσικό Σχολείο Καρδίτσας ανταποκρίθηκε στην πρόσκληση του Δήμου να πλαισιώσει μουσικά την εκδήλωση, στην οποία βραβεύτηκαν τα έργα (αφίσες) που διακρίθηκαν στο διαγωνισμό αφίσας που διοργάνωσε το ΚΕΘΕΑ Έξοδος με θέμα τις εξαρτήσεις.

Το Μουσικό Σχολείο συμμετείχε και στο διαγωνισμό αφίσας με έργα μαθητών της Β Γυμνασίου (με υπεύθυνη καθηγήτρια την κ. Ντζιαβού), αλλά και υποστήριξε μουσικά την εκδήλωση παρουσιάζοντας ορχηστρικά και χορωδιακά έργα ποικίλου ρεπερτορίου. Τα μουσικά σύνολα που συμμετείχαν ήταν με τη σειρά που εμφανίστηκαν: το Σύνολο κιθάρας “legato”(υπεύθυνη: κ.  Παπαδημητρίου), το σύνολο μπουζουκιών(υπεύθυνοι: κ. Στυλιανού και κ.Φουκαράς), η Συμφωνική ορχήστρα(υπεύθυνη: κ. Αθανασίου και κ. Ζαφειρόπουλος), το Σύνολο πνευστών – Μπαντίνα (υπεύθυνος: κ.Παλαπέλας) και η Χορωδία Ομοίων φωνών (υπεύθυνος: κ. Ζαχαρτζής) και με τη συμμετοχή των καθηγητριών/-ών: κ. Αντωνίου, κ.Αργυρίου, κ. Κωτούζα και κ. Σκότη.

Το κοινό της πόλης ανταποκρίθηκε θερμά και καταχειροκρότησε τους μαθητές και τις μαθήτριες του Μουσικού Σχολείου που επέστρεψαν για άλλη μια μουσικά εμπνευσμένη εκδήλωση και έδωσαν το δυναμικό παρόν με ήχους πολύχρωμους  και νότες μαγικές. Έπεται συνέχεια, αναμείνατε!©2020 Trikalanews from TNEWSGROUP

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή