Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Το Μουσικό Σχολείο στην 14η Συνάντηση Σχολικών Χορωδιών Καρδίτσας

Την προηγούμενη εβδομάδα  πραγματοποιήθηκε στην πόλη μας η έναρξη της 14ης Διεθνούς Συνάντησης Σχολικών Χορωδιών  στην αίθουσα «Αφροδίτη» του ξενοδοχείου «Κιέριον».

Το φεστιβάλ αυτό, που αποτελεί μια από στις πιο σημαντικές πολιτιστικές, καλλιτεχνικές και εκπαιδευτικές διοργανώσεις που συμβαίνουν στην πόλη μας, δίνει την ευκαιρία σε μουσικά σύνολα από όλη την Ελλάδα να συναντηθούν και να επικοινωνήσουν μέσω της μουσικής, παρουσιάζοντας το καθένα το δικό του ξεχωριστό μουσικό πρόγραμμα.

Και φέτος, το Μουσικό Σχολείο Καρδίτσας  έκλεψε τις εντυπώσεις κατά τη 2η μέρα των εκδηλώσεων, το Σάββατο 2 Απριλίου 2022.

Το μουσικό σύνολο που εκπροσώπησε το σχολείο ήταν το σύνολο πνευστών – μπαντίνα υπό τη διεύθυνση του κ. Παλαπέλα.

Εκτός από το Μουσικό Σχολείο,   έκανε αισθητή την παρουσία της και η χορωδία Γυμνασίου – Λυκείου του Ιδιωτικού Νέου Σχολείου Αργολίδας.

Τα δύο σχολεία στο τέλος της βραδιάς τραγούδησαν και έπαιξαν μαζί σε κοινό πρόγραμμα αποσπώντας το θερμό χειροκρότημα των θεατών και αποδεικνύοντας για μια ακόμη μια φορά ότι η μουσική είναι η τέχνη που μπορεί να ενώσει τις φωνές και τις ψυχές των ανθρώπων προάγοντας τη συναδελφικότητα, την αλληλεγγύη, τη συνεργασία και την επικοινωνία.

Trikalanews
Author: Trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή