Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Το Νέο Δ.Σ του Συλλόγου Δημοτικών Ν, Τρικάλων στον Δήμαρχο Πύλης Κωνσταντίνο Μαράβα

Εθιμοτυπική επίσκεψη έκανε  το νέο  Δ.Σ. του Συλλόγου Δημοτικών Υπαλλήλων Ν. Τρικάλων στον Δήμαρχο Πύλης κ. Κωνσταντίνο Μαράβα στο γραφείο του στο Δημαρχείο Πύλης, την Δευτέρα 28/2/2022.

Για  μια πρώτη γνωριμία και ενημέρωση  για τις ενέργειες που πρέπει να κάνουν οι Δήμοι για την καλλίτερη ασφάλεια και συνθηκών εργασίας των εργαζομένων στον χώρο εργασίας τους.

Κατά αρχήν ο κ. Μαράβας τους καλωσόρισε στον Δήμο Πύλης και τους συνεχάρη για την εκλογή τους ευχόμενος καλή επιτυχία στον συνδικαλιστικό τους έργο.

Κατόπιν, ο Πρόεδρος του Συλλόγου κ. Ευάγγελος Κωστίκας, ευχαρίστησε τον Δήμαρχο για την αποδοχή της επίσκεψης, αναφέροντας μερικές ελλείψεις που έχει ο χώρος των εργαζομένων στον Δήμο  και πρέπει να βελτιωθούν. Ανάλογες τοποθετήσεις έκαναν και τα υπόλοιπα μέλη του Δ.Σ. που παρευρίσκοντο  στην συνάντηση  , η  Γραμματέας κ. Φανή Χασιώτη, ο Ταμίας κ. Περικλής Βασιλείου και το μέλος κ. Αθανάσιος Τζιατζιάς.

Παρόντες ήταν οι Αντιδήμαρχοι Οικονομικών κ. Μάκης Παπαγεωργίου, Πολιτικής Προστασίας  Αγροτικής Ανάπτυξης  κ. Χρήστος Ζιάκας και η Πρόεδρος της ΔΕΥΑΠ κ. Λαμπρινή Οικονόμου.

ΔΗΜΟΣ ΠΥΛΗΣ

Trikalanews
Author: Trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή