Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Το νέο Nissan Sentra στο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Λος Άντζελες

Την παραμονή του φετινού Σαλονιού Αυτοκινήτου του Λος Άντζελες το 2019, η Nissan παρουσίασε το ολοκαίνουργιο  Nissan Sentra 2020, γιορτάζοντας την ανανέωση του αμερικάνικου μοντέλου με τις καλύτερες πωλήσεις όλων των εποχών.

Το Sentra 2020, το οποίο θα κυκλοφορήσει στα τέλη Ιανουαρίου, έχει “μεταμορφωθεί”  σε ένα γοητευτικό compact sedan με κορυφαίους χώρους στην κατηγορία του, όπως και με στάνταρτ το  Safety Shield 360, την απρόσκοπτη συνδεσιμότητα και τις απολαυστικές επιδόσεις. Το Sentra ολοκληρώνει την επανασχεδιασμένη γκάμα sedan της Nissan, ακολουθώντας τις σημαντικές αλλαγές των Versa, Altima και Maxima τα τελευταία δύο χρόνια.

“Η Nissan διαθέτει μια φρέσκια γκάμα  νέας γενιάς sedans, για τους αγοραστές  στην αμερικανική αγορά”, δήλωσε ο David Kershaw, αντιπρόεδρος πωλήσεων της Nissan North America Inc. Με περισσότερα από 6 εκατομμύρια πωληθέντα Sentra, πιστεύουμε ότι το ολοκαίνουργιο Sentra θα φτάσει ακόμα ψηλότερα, προσφέροντας φινέτσα και ποιότητα, τεχνολογία και επιδόσεις  που δεν έχουμε ξαναδεί. Το χαμηλότερο ύψος και τα πιο σπορ στοιχεία που “δανείζεται” από το Maxima, δίνουν στο Sentra μια νέα σέξι εμφάνιση.”

Ξεκινώντας την εμπορική του πορεία το 1982,  η όγδοη γενιά του Sentra είναι χτισμένη σε μια νέα πλατφόρμα που προσφέρει πολύ βελτιωμένες αναλογίες, χαμηλωμένο και φαρδύτερο κατά πέντε εκατοστά περίπου, σε σχέση με την προηγούμενη γενιά. Παράλληλα, το εξωτερικό ενσωματώνει την τελευταία σχεδιαστική γλώσσα της Nissan που συναντάται και  στα άλλα sedan της, συμπεριλαμβανομένης της υπογραφής V-motion στην μάσκα, των λεπτών προβολέων LED και της “αιωρούμενης” οροφής.

Στο εσωτερικό, η ολοκαίνουργια καμπίνα του Sentra είναι πιο εκλεπτυσμένη και πολυτελής, δημιουργώντας μια εμπειρία υψηλής ποιότητας για τον οδηγό και τους επιβάτες. Ιδιαίτερη προσοχή δόθηκε στις  λεπτομέρειες, για τη βελτίωση της απτής ποιότητας του νέου μοντέλου.

Το Sentra 2020 διαθέτει έναν νέο, οικονομικό σε κατανάλωση  και συνάμα αποδοτικό 4κύλινδρο κινητήρα 2 λίτρων, ονομαστικής ισχύος 149 ίππων και με ροπή 197Nm, μεγέθη αυξημένα κατά 20% και 16% αντίστοιχα, σε σχέση με τον κινητήρα 1,8 λίτρων της προηγούμενης γενιάς. Στις δυναμικές επιδόσεις του νέου μοντέλου συμβάλλουν καταλυτικά η νέα πίσω ανεξάρτητη ανάρτηση, καθώς και το νέο σύστημα διεύθυνσης με ηλεκτρική υποβοήθηση.

Βίντεο με την αποκάλυψη του νέου Nissan Sentra είναι διαθέσιμο στο https://youtu.be/ebOJqQnFkeU

Στέφανος Σιμωτάς

admins
Author: admins

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή