Το νέο Renault TWINGO συμμετέχει στο «Greece Race for the Cure®»

Με κεντρικό της μήνυμα την εταιρική της υπογραφή, «Passion for Life», η Renault στηρίζει ενεργά τις δράσεις που προάγουν τη ζωή σε όλες τις εκφάνσεις της. Είτε πρόκειται για ενέργειες που υποστηρίζουν την ομαδικότητα, την έμπνευση για ζωή, την ισότητα, την εξάλειψη των διακρίσεων, είτε για την ενεργή στήριξη του έργου κοινωνικών Οργανώσεων ή Θεσμών που έχουν ως στόχο τη διάδοση ανθρωποκεντρικών μηνυμάτων ή δράσεων.

Σε αυτό το πλαίσιο, η Renault έχει φέτος την χαρά και την τιμή να συμμετάσχε, ως βασικός χορηγός στο 11ο Greece Race for the Cure®, τον συμβολικό αγώνα Δρόμου 10χλμ. & 5χλμ. και Περιπάτου 2χλμ..

Που διοργανώνεται στην Ελλάδα από το 2009 από τον Πανελλήνιο Σύλλογο Γυναικών με Καρκίνο του Μαστού “Άλμα Ζωής”, με την έγκριση της οργάνωσης Susan G. Komen® και πλέον και ως ιδρυτικό μέλος του Think Pink Europe®.

To νέο Renault TWINGO θα είναι ο κύριος εκφραστής της Renault στο αγώνα για την ενημέρωση, την πρόληψη και την καταπολέμηση του καρκίνου του μαστού. Η επιλογή του νέου Renault TWINGO δεν είναι τυχαία. Πρόκειται για ένα «έξυπνο» αυτοκίνητο πόλης που το επιλέγουν κυρίως γυναίκες που ξέρουν τι θέλουν και ξέρουν πώς να το πετύχουν. Το TWINGO αντιπροσωπεύει μια αισιόδοξη στάση απέναντι στη ζωή, στην καθημερινότητα. Με τον κινητήρα και την κίνηση πίσω, δίνει την ευκαιρία στην οδηγό του να επιτυγχάνει τη μέγιστη δυνατή ευελιξία όταν κινείται μέσα στην πόλη. Οι compact διαστάσεις του (μόλις 3,6 μέτρα εξωτερικό μήκος) συνδυάζονται με κορυφαίους εσωτερικούς χώρους και δυνατότητα μεταφοράς αντικειμένων μήκους μέχρι και 2,31μ. στο εσωτερικό του. Έτσι, η γυναίκα που θα το επιλέξει ξέρει πώς δε χρειάζεται να κάνει συμβιβασμούς στις ανάγκες της. Όπως επίσης ξέρει ότι το δικό της, μοναδικό στυλ μπορεί να αποτυπωθεί στο αγαπημένο της αυτοκίνητο, αφού έχει τη δυνατότητα να επιλέξει μέσα από ένα μεγάλο αριθμό χρωματικών συνδυασμών για το εξωτερικό και το εσωτερικό, αλλά και διακοσμητικών στοιχείων, όπως οι λωρίδες στο πλάι του αυτοκινήτου και οι ζάντες αλουμινίου.

Το νέο Renault TWINGO είναι το αυτοκίνητο για τη γυναίκα που δε θέλει να συμβιβάζεται και θέλει να κερδίζει. Θέλει να κερδίζει τον καθημερινό αγώνα για τη ζωή της.

Στέφανος Σιμωτάς©2020 Trikalanews from TNEWSGROUP

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή