Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Το νέο SEAT Leon «ανάβει φώτα» στην κατηγορία του

Η SEAT αγγίζει την τελειότητα με τη νέα γενιά Leon και τοποθετεί την τεχνολογία φωτισμού στο επίκεντρο της προσωπικότητας του νέου μοντέλου της. Το νέο SEAT Leon διαθέτει πρωτοποριακά συστήματα φωτισμού που κάνουν το ήδη δυναμικό, σπορ και κομψό compact αυτοκίνητο, ακόμα πιο επιθυμητό, ανεξάρτητα απο την οπτική της εξωτερικής σχεδίασης ή της άνεσης του εσωτερικού.

Το 2012 όταν παρουσιάστηκε η τρίτη γενιά, το SEAT Leon ήταν το πρώτο αυτοκίνητο στην κατηγορία του που διέθετε τεχνολογία Full LED. Οι ειδικευμένες ομάδες σχεδίασης της SEAT έχουν πάει τώρα την τεχνολογία φωτισμού του best seller της μάρκας στο επόμενο επίπεδο, προσδίδοντας έμφαση στη νέα τολμηρή σχεδίασή του.

Εξωτερικά το Leon της νέας γενιάς ενσωματώνει τεχνολογία Full LED. Στο εμπρός μέρος κυριαρχούν δυναμικοί προβολείς που εξασφαλίζουν υψηλή φωτεινότητα και καθαρότητα ακόμα και τους πιο σκοτεινούς δρόμους. Στο πίσω μέρος, ο κατά μήκος φωτισμός μεταξύ των δύο πίσω φαναριών προσφέρει ένα εξαιρετικό light show.

To νέο Leon περιλαμβάνει επίσης δυναμικούς πίσω δείκτες πορείας καθιστώντας το ακόμα πιο εμφανές στους άλλους οδηγούς και βελτιώνοντας τη συνολική του ασφάλεια.

«Η προηγμένη τενολογία φωτισμού είναι το κλειδί στη σχεδιαστική ενίσχυση του οχήματος. Στο νέο SEAT Leon μπορέσαμε να αξιοποιήσουμε με μεγάλη επιτυχία τον ήδη ισχυρό του χαρακτήρα», δήλωσε ο Alejandro Mesonero-Romanos, Director of Design της SEAT. «Στο εσωτερικό, ο φωτισμός της καμπίνας πηγαίνει το νέο Leon σε άλλο επίπεδο λειτουργικότητας και αισθητικής».

Η πρωτοποριακή σχεδίαση φωτισμού ενισχύει την οδηγική εμπειρία με το πλήρες περιμετρικό φωτισμό LED wraparound που διαχέεται στο εμπρόσθιο ταμπλώ και τις πόρτες.

Η τεχνολογία φωτισμού του νέου SEAT Leon σχεδιάστηκε και αναπτύχθηκε συνολικά στο Τεχνικό Κέντρο της SEAT στο Martorell.

Η τέταρτη γενιά του SEAT Leon θα αποκαλυφθεί στο κοινό στις 28 Ιανουαρίου.

Στέφανος Σιμωτάς

admins
Author: admins

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή