Το Nissan JUKE μας ανεβάζει τη διάθεση με μια νέα playlist κλασσικών μουσικών επιτυχιών

Αναγνωρίζοντας τη δύναμη της μουσικής, η Nissan θέλει να ανεβάσει  τη διάθεση των οδηγών του νέου JUKE, καθώς ετοιμάζονται για τις καλοκαιρινές εξορμήσεις με τα αυτοκίνητά τους

Η πολυεθνική ομάδα σχεδιαστών του JUKE, στο Ευρωπαϊκό Κέντρο Σχεδιασμού της Nissan στο Λονδίνο,  έχει επιμεληθεί μια λίστα αναπαραγωγής μουσικών κομματιών με βάση αυτά που άκουγε τους τελευταίους μήνες,  ενώ εργαζόταν από το σπίτι. Είναι μια επιλεγμένη και συνάμα  αναζωογονητική συλλογή μελωδιών που θα ακούγεται εξαιρετικά μέσα στο νέο JUKE,  χάρη στο εξατομικευμένο του ηχοσύστημα,  Bose Personal Plus.

Αποκλειστικά για το JUKE και μοναδικό στην κατηγορία B-SUV, το premium ηχοσύστημα Bose Personal Plus έχει βελτιστοποιηθεί ειδικά για την καμπίνα  του JUKE. Διαθέτει οκτώ ηχεία, το καθένα επιμελώς  τοποθετημένο για να γεμίσει την καμπίνα με μια πλήρη γκάμα πρίμων, μεσαίων και μπάσων ήχων,  δίνοντας σε κάθε νότα ένα πλούσιο ηχητικό αποτέλεσμα.

Αυτό που ξεχωρίζει το ηχοσύστημα Bose Personal Plus από τα ανταγωνιστικά ηχοσυστήματα  είναι τα δύο ηχεία που βρίσκονται ενσωματωμένα στο κάθε μπροστινό προσκέφαλο,  γεγονός που μεταφράζεται σε μια προσωποποιημένη ακουστική εμπειρία. Τα συγκεκριμένα  ηχεία Bose UltraNearfield συνδυάζονται με μια ειδική τεχνολογία ψηφιακής επεξεργασίας του ήχου, προκειμένου να προσφέρουν μια πραγματικά καθηλωτική εμπειρία ακρόασης 360˚.

“Αντηχώντας”  τις τρεις διαφορετικές επιλογές εξατομίκευσης  του JUKE, η μοναδική λίστα αναπαραγωγής μουσικών κομμάτων θα προκαλέσει τον οδηγό και τους επιβάτες να τραγουδήσουν  αρκετά από τα τραγούδια της, ενώ βρίσκονται στον δρόμο.

“Η μουσική είναι τόσο δυνατή που μας φτιάχνει τη ζωή. Το σωστό τραγούδι μπορεί να μεταμορφώσει τη μέρα σας ή να προκαλέσει υπέροχες αναμνήσεις.”, δήλωσε ο Motivational Expert και Speaker, Danny Bent.

Παράλληλα πρόσθεσε: “Λατρεύω ότι το Nissan JUKE ενθαρρύνει τους αυτοκινητιστές να τραγουδούν μέσα στα αυτοκίνητά τους. Η playlist έχει αχτύπητες μουσικές επιτυχίες που όλοι μπορούν να απολαύσουν και, ακόμα καλύτερα, να τραγουδήσουν μαζί . Ανεβάστε την ένταση και γεμίστε τη μέρα σας με θετική ενέργεια!”

Η εξαιρετική ποιότητα της ηχητικής εμπειρίας στο νέο Nissan JUKE αντικατοπτρίζει τη στενή συνεργασία μεταξύ των αντίστοιχων  ομάδων μηχανικών  της Bose και της Nissan, τόσο στην Ιαπωνία όσο και στην Ευρώπη.

“Η ανάπτυξη του εξατομικευμένου ηχοσυστήματος Bose για το JUKE ξεκίνησε στην Ιαπωνία από την αρχική φάση ανάπτυξης του νέου αυτοκινήτου. Οι μηχανικοί ήχου της Nissan και της Bose στην Ευρώπη πήραν τη σκυτάλη, συνεργαζόμενοι για να διασφαλίσουν ότι ο σχεδιασμός, η τοποθέτηση και ο συντονισμός της αναπαραγωγής ήχου είναι μοναδικά βελτιστοποιημένος για το JUKE, με αποτέλεσμα την προσφορά κορυφαίας ηχητικής εμπειρίας στην κλάση του», δήλωσε η Kate Andrews, Senior Audio Engineer, στο Ευρωπαϊκό Τεχνικό Κέντρο της  Nissan.

Ως το πιο συνδεδεμένο Nissan που έχει υπάρξει ποτέ, το JUKE διαθέτει το τελευταίο σύστημα ψυχαγωγίας NissanConnect, προσφέροντας τις λειτουργίες Apple CarPlay® και Android Auto®. Αυτή η έξυπνη ενσωμάτωση του smartphone καθιστά την πρόσβαση στο Spotify®,  καθώς και σε άλλες εφαρμογές μουσικής,  πραγματικά απρόσκοπτη, με τις προσαρμοσμένες λίστες αναπαραγωγής να είναι διαθέσιμες  με το πάτημα ενός κουμπιού, μέσω της διαισθητικής  κεντρικής οθόνης 8 ιντσών.

Παράλληλα, ο οδηγός και ο συνοδηγός μπορούν να προσαρμόσουν ακόμη περισσότερο την εμπειρία ακρόασης, μέσω της κεντρικής οθόνης. Η λειτουργία Bose PersonalSpace Control αξιοποιεί την πλήρη ισχύ του συστήματος που βασίζεται στο προσκέφαλο, προσφέροντας πολλές εναλλακτικές ακουστικές επιλογές, για κρυστάλλινο, πεντακάθαρο ήχο.

“Από κάθε άποψη, το JUKE προσφέρει μια πραγματικά ενεργητική και premium οδηγική εμπειρία”, δήλωσε ο Arnaud Charpentier, Αντιπρόεδρος, Product Marketing, της  Nissan Europe. “Καθώς οι άνθρωποι αρχίζουν να επιστρέφουν στα αυτοκίνητά τους και να επανασυνδέονται με τη διασκεδαστική πλευρά της οδήγησης,  η μουσική είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να μας ανεβάσει τη διάθεση. Με όλο και περισσότερους πελάτες μας να απαιτούν premium ήχο, το μοναδικό σύστημα Bose® Personal® Plus του JUKE είναι ο τέλειος τρόπος για να απολαύσετε τα ταξίδια σας και να κάνετε την οδηγική εμπειρία  πραγματικά συναρπαστική. “

Η λίστα αναπαραγωγής Nissan In-Car Classics είναι πλέον διαθέσιμη για streaming και download στο Spotify, στη σελίδα της  Nissan Europe, ή κατευθείαν στον ακόλουθο σύνδεσμο :  https://bit.ly/NissanInCarClassics  

Στέφανος Σιμωτάς



©2020 Trikalanews from TNEWSGROUP

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή