Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

To Nissan LEAF στην υπηρεσία του Υπουργείου Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής 

Η Nissan Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε., παρέχει το αμιγώς ηλεκτρικό μοντέλο για τις μετακινήσεις των στελεχών του ΥΠΕΚΑ, στο πλαίσιο των μέτρων και των κινήτρων που εξετάζονται για την ηλεκτροκίνηση, σε συνεργασία με ειδικούς και φορείς της αγοράς.  

Σε εκδήλωση, παρουσία του Υπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργεια κυρίου Κωστή Χατζηδάκη, παρουσιάστηκαν σήμερα οι πράσινες δράσεις του υπουργείου, με την παραλαβή των πρώτων ηλεκτρικών αυτοκινήτων, στην κατεύθυνση της προώθηση της ηλεκτροκίνησης στο δημόσιο.

Ο Υπουργός Περιβάλλοντος και ενέργειας, είχε την ευκαιρία να καθίσει πίσω από το τιμόνι του Nissan LEAF,  όπου και ενημερώθηκε για την πρωτοποριακή τεχνολογία του αμιγούς ηλεκτρικού αυτοκινήτου.

Το Nissan LEAF,  αποτελεί την αιχμή του δόρατος της στρατηγικής Intelligent Mobility της Nissan, καθώς  διαθέτει πρωτοποριακή τεχνολογία και σχεδιασμό που το καθιστά την βέλτιστη επιλογή αγοράς στην κατηγορία του.  Με την μπαταρία των 40 kWh που αποδίδει 389 χλμ σε αστικό κύκλο οδήγησης, με βάση τα νέα ρεαλιστικά πρότυπα κατανάλωσης και εκπομπών του WLTP, το LEAF προσφέρει στον οδηγό του  μια ασφαλή και δυναμική εμπειρία οδήγησης.

Επιπλέον, το πρωτοποριακό μοντέλο, διαθέτει πλήθος νέων, καινοτόμων τεχνολογιών, όπως το Nissan ProPILOT, το ProPILOT Park και το e-Pedal, τα οποία αποδεικνύονται ιδιαίτερα δημοφιλή στους αγοραστές του.  Το αμιγώς ηλεκτροκίνητο μοντέλο έχει κερδίσει πολλά βραβεία για την πρωτοποριακή τεχνολογία και τις επιδόσεις του. Μόλις πρόσφατα, το Nissan LEAF απέσπασε πέντε αστέρια από το Green New Car Assessment Program, τη νέα πρωτοβουλία της Ευρώπης για την προώθηση της ευαισθητοποίησης των καταναλωτών, για φιλικά προς το περιβάλλον αυτοκίνητα. Επιπλέον, έχει λάβει βαθμολογίες ασφάλειας 5 αστέρων, τόσο από το Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα Αξιολόγησης Νέων Αυτοκινήτων (Euro NCAP), όσο και από το Πρόγραμμα Αξιολόγησης Νέων Αυτοκινήτων της Ιαπωνίας

Το νέο Nissan LEAF είναι διαθέσιμο στην Ελληνική αγορά με τιμή που ξεκινά από τις 33.990€.

Στέφανος Σιμωτάς

admins
Author: admins

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή