Το Nissan Roox απέσπασε το τίτλο του “Kei Car of the Year” στην Ιαπωνία

15 Dec 2020 Κοσμος

Την ίδια στιγμή, το Kicks με το  e-POWER συμπεριλήφθηκε  στον κατάλογο με τα “10 Καλύτερα Αυτοκίνητα” στον διαγωνισμό για το Ιαπωνικό Αυτοκίνητο της Χρονιάς

Το ολοκαίνουργιο Nissan Roox, ένα mini όχημα με ευρύχωρο εσωτερικό και προηγμένη τεχνολογία υποστήριξης οδηγού, ονομάστηκε “Kei Car of the Year” στον διαγωνισμό του Ιαπωνικού Αυτοκινήτου της Χρονιάς  2020-21.

Παράλληλα, η κριτική επιτροπή του θεσμού επέλεξε το Nissan Kicks SUV, διαθέσιμο στην Ιαπωνία αποκλειστικά με το ηλεκτροκίνητο σύστημα e-POWER, ως ένα από τα 10 καλύτερα αυτοκίνητα της χρονιάς. Η λίστα των 10 αυτοκινήτων ανακοινώθηκε τον περασμένο Νοέμβριο, μετά τον πρώτο γύρο επιλογής.

Κατά τη διαδικασία επιλογής του Nissan Roox, οι κριτές σημείωσαν τις οδηγικές επιδόσεις του αυτοκινήτου, την άνεση και την προηγμένη τεχνολογία του, συμπεριλαμβανομένου του συστήματος υποστήριξης οδηγού ProPILOT.

“Αυτό το εξαιρετικά πρακτικό και υπερυψωμένο  wagon,  ανεβάζει τον πήχη για τα αυτοκίνητα Kei, χάρη στην ευκολία ελέγχου και την εκπληκτικά σταθερή απόδοσή του στο δρόμο”, ανέφεραν οι κριτές. “Η υψηλή ποιότητα του εσωτερικού και η άνεση των καθισμάτων είναι επίσης εντυπωσιακή.”

Ο Asako Hoshino, εκτελεστικός αντιπρόεδρος της Nissan, δήλωσε: “Για την Nissan είναι μεγάλη τιμή το βραβείο που απέσπασε το Nissan Roox από την κριτική επιτροπή του Ιαπωνικού Αυτοκινήτου της Χρονιάς.  Ακολουθώντας την περσινή  νίκη του Nissan Dayz, το φετινό βραβείο για το νέο Nissan Roox αποδεικνύει τη δύναμη των αυτοκινήτων Kei και των τεχνολογιών τους. Αυτό θα ενισχύσει τον ενθουσιασμό των αγοραστών για τα αυτοκίνητα kei και θα μας εμπνεύσει να διπλασιάσουμε τις προσπάθειές μας για να προσελκύσουμε περισσότερους αγοραστές.”

Οι προηγμένες τεχνολογίες ασφαλείας του Roox περιλαμβάνουν το ProPILOT με ένα νέο ραντάρ υψηλής ακρίβειας,  που επιτρέπει ακόμα πιο ξεκούραστη οδήγηση σε μεγάλες αποστάσεις,  σε αυτοκινητόδρομους. Αν και ταξινομήθηκε ως mini όχημα, το Roox προσφέρει δυνατότητα οδήγησης, ασφάλεια και χρησιμότητα ισοδύναμη με αυτή ενός κανονικού μεγέθους αυτοκινήτου.

Το Nissan Kicks e-POWER προσφέρει στους πελάτες δυναμικές επιδόσεις με ήσυχη κύλιση και αυξημένη αυτοπεποίθηση στο δρόμο, χάρη στον ηλεκτροκινητήρα του. Την οδηγική απόλαυση ενισχύει και  η ικανότητα επιτάχυνσης και επιβράδυνσης με τη λειτουργία μόνο του πεντάλ του γκαζιού. Το Kicks διαθέτει δυναμικό, φουτουριστικό εξωτερικό σχεδιασμό, με κομψό, ευρύχωρο εσωτερικό που προσφέρει άφθονο χώρο για επιβάτες και αποσκευές.

 

Στέφανος Σιμωτάς

admins
Author: admins

Share:
Έφυγε από τη ζωή ο Δημήτριος Γεωργιάδης

Έφυγε από τη ζωή ο Δημήτριος Γεωργιάδης

Με βαθιά θλίψη, ανακοινώνουμε τον θάνατο του πολυαγαπημένου μας συζύγου, πατέρα, αδελφού και θείου, Δημητρίου Νικ. Γεωργιάδη …
Δροσερή γιορτή λήξης για την Καλοκαιρινή Εκστρατεία Ανάγνωσης του 2024

Δροσερή γιορτή λήξης για την Καλοκαιρινή Εκστρατεία Ανάγνωσης του 2024

Με μια όμορφη γιορτή, που δρόσισε τα μικρά παιδιά, ολοκληρώθηκε η Καλοκαιρινή Εκστρατεία Ανάγνωσης για το 2024 …