Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Το όπλο της τραγωδίας με τον 15χρονο στην Καλαμπάκα

Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία στην Θεόπετρα Καλαμπάκας μετά την ανείπωτη τραγωδία που σημειώθηκε χθες το απόγευμα, όπου ο 15χρονος Αλέξανδρος Καραμίντζιος, ενώ έπαιζε στην αυλή του σπιτιού του με τα αδέρφια του, έχασε τη ζωή του από αεροβόλο όπλο.

Σύμφωνα με τον βαλλιστικό εμπειρογνώμονα, Γιώργο Ραυτογιάννη, που μίλησε στην εκπομπή του Star “Αλήθειες με τη Ζήνα” η τραγωδία αυτή συμβαίνει μία στο τρισεκατομμύριο. Σε ολόκληρο τον κόσμο έχουν καταγραφεί 10 – 15 θάνατοι από αεροβόλο όπλο, κυρίως παιδιών.

Αν ο 15χρονος είχε βληθεί σε οποιοδήποτε άλλο σημείο του σώματός του, τότε θα είχε απλά τραυματιστεί ελαφρά. Μάλιστα ο κ. Ραυτογιάννης επεσήμανε πως το βλήμα ενός αεροβόλου όπλου δεν μπορεί να διαπεράσει τον οφθαλμό. Ως εκ τούτου, ο ίδιος εκτιμά πως το βλήμα τον βρήκε στο σημείο μεταξύ του οφθαλμού και του οστού του ματιού, το διαπέρασε και έγινε το κακό. Αυτό βέβαια μένει να επιβεβαιωθεί και από το πόρισμα του ιατροδικαστή, ο οποίος θα πραγματοποιήσει αύριο τη νεκροτομή.

Στο ερώτημα αν ένα τρίχρονο παιδί μπορεί να πατήσει τη σκανδάλη ενός αεροβόλου, ο κ. Ραυτογιάννης απάντησε πως αν το όπλο ήταν οπλισμένο, το μικρό παιδάκι αρκούσε να ακουμπήσει ελαφρά τη σκανδάλη για να πυροβολήσει.

Trikalanews
Author: Trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή