Τα νέα της πόλης

Το παραμύθι «Η μάγισσα Φρικαντέλα» στην Κρηνίτσα

22 Dec 2019

Ο Επιμορφωτικός & Πολιτιστικός Σύλλογος Κρηνίτσας «Ε.ΠΟ.Σ.» πραγματοποίησε, το Σάββατο στις 21 Δεκέμβρη 2019, στις  5 το απόγευμα στην Εκκλησία του Αγίου Δημητρίου, την Παιδική Χριστουγεννιάτικη γιορτή με μεγάλη επιτυχία.

Τα παιδιά που παίξανε στο θεατρικό «Η μάγισσα Φρικαντέλα», που μισούσε τα κάλαντα, του Ευγένιου Τριβιζά, έκαναν πρόβες με τη Λίτσα Τάσιου και κατάφεραν με την ερμηνεία τους να αποσπάσουν ένα ζεστό χειροκρότημα από το κοινό.

Τα παιδιά της Κρηνίτσας έβαλαν τα δυνατά τους και με τη φαντασία τους κατάφεραν να κάνουν την κακιά μάγισσα να αγαπήσει τα κάλαντα! Λίγη φαντασία, λίγη μαγεία και όλα τα αρνητικά συναισθήματα μεταμορφώνονται σε ΑΓΑΠΗ!!!

Στις 27 Δεκέμβρη 2019 τα παιδιά θα παίξουν στο «Μύλο των Ξωτικών». Ο Σύλλογος ελπίζει σιγά -σιγά τα παιδιά να αφήσουν κινητά και τάμπλετ και να έρχονται στο σύλλογο για να μπορέσουν να κάνουν δράσεις που αφορούν την ποιότητα ζωής στο χωριό της Κρηνίτσας.

admins
Author: admins

Άδειος αυτοκινητόδρομος Ε65 στα Τρίκαλα με φόντο τα βουνά, καλοκαίρι 2025

Άδειασαν τα Τρίκαλα – Ο καύσωνας «σάρωσε» τους δρόμους

Πρωτόγνωρες εικόνες ερήμωσης στην πόλη και στον E65 – Όλοι… διακοπές ή σε δροσιά, μόνο ο υδράργυρος στους δρόμους …
Κινηματογραφική φωτογραφία τύπου νουάρ: Μια ξανθιά γυναίκα κάθεται σοβαρή σε τραπέζι καφετέριας, με φάκελο γεμάτο χαρτονομίσματα μπροστά της. Η ατμόσφαιρα είναι σκοτεινή, γεμάτη ένταση, με χαμηλό φωτισμό, δραματικές σκιές και θολό φόντο που ενισχύει την αίσθηση μυστικότητας και απειλής.

Όταν η “ανεξαρτησία” γίνεται εργαλείο εκβιασμού – Ποιος πραγματικά υπηρετεί την κοινωνία;

Ο ρόλος των τοπικών μέσων και η λεπτή γραμμή μεταξύ ενημέρωσης, επιρροής και συναλλαγής …
Αγιαμονιώτης ποταμός: Από τα μεγάλα όνειρα στις… ζούγκλες βλάστησης – Η πραγματική εικόνα του 2025

Αγιαμονιώτης ποταμός: Από τα μεγάλα όνειρα στις… ζούγκλες βλάστησης – Η πραγματική εικόνα του 2025

Πού σταματούν οι μακέτες και ξεκινά η εγκατάλειψη – Ο Αγιαμονιώτης δίπλα στο πιο ζωντανό στέκι των Τρικάλων …
Σύλληψη ιδιοκτήτη ενημερωτικής σελίδας και ραδιοφώνου στον Βόλο για εκβιασμό της Ζέτας Μακρή – Πώς στήθηκε η αστυνομική επιχείρηση

Σύλληψη ιδιοκτήτη ενημερωτικής σελίδας και ραδιοφώνου στον Βόλο για εκβιασμό της Ζέτας Μακρή – Πώς στήθηκε η αστυνομική επιχείρηση

Με προσημειωμένα χαρτονομίσματα και παγιδευμένους διαλόγους συνελήφθη επιχειρηματίας ΜΜΕ για εκβιασμό βουλευτή – Το χρονικό της υπόθεσης …
Προεπισκόπηση Ιδιωτικότητας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies ώστε να μπορούμε να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και η βοήθεια στην ομάδα μας να κατανοήσει ποια τμήματα του ιστότοπου βρίσκετε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.