Το Peugeot 208 και e-208 ψηφίστηκε ‘Καλύτερο αυτοκίνητο εισαγωγής στην Ιαπωνία!

Ο Όμιλος PSA με χαρά ανακοινώνει οτι το Peugeot 208 και e-208 βραβεύθηκε ως «το καλύτερο αυτοκίνητο εισαγωγής της χρονιάς» απο τον θεσμό Car Of The Year στην Ιαπωνία, συγκεντρώνοντας τη μεγαλύτερη βαθμολογία μεταξύ όλων των αυτοκινήτων εισαγωγής για το 2020.

Η επιτροπή του Ιαπωνικού Αυτοκινήτου της Χρονιάς σχολίασε το βραβείο ως εξής: «Ο λόγος που απονέμεται αυτό το βραβείο είναι οτι το Peugeot 208 και e-208 είχε κάνει πράξη τη μοναδική αίσθηση οδήγησης, χάρη στο συνδυασμό της σταθερότητας του αμαξώματος και της μαλακής του ανάρτησης, και ο βαθμός ευκολίας που προσφέρει στην οδήγηση. Με έναν εσωτερικό και ποιοτικό διάκοσμο υψηλής αισθητικής και ένα ακριβές και κομψό φινίρισμα συνολικά, αυτό το μοντέλο έχει εκτιμηθεί πολύ για τη διαθεσιμότητα του και σε αμιγώς ηλεκτρική έκδοση. Το ‘value for money’ της ηλεκτρικής έκδοσης είναι, επίσης, ένας παράγοντας που συγκαταλέγεται στα πλεονεκτήματα αυτού του μοντέλου».

Ο Thomas Vilcot, Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου PSA στην Ιαπωνία, έκανε τα εξής σχόλια για τη βράβευση: «Είμαστε πολύ υπερήφανοι και χαρούμενοι που παραλαμβάνουμε ένα τόσο σημαντικό βραβείο, αυτό του καλύτερου αυτοκινήτου εισαγωγής της χρονιάς για την Ιαπωνία. Το ΝΕΟ PEUGEOT 208 και e-208 εντυπωσίασαν πολύ όλους τους δημοσιογράφους, γεγονός για το οποίο είμαστε όλοι περήφανοι. Επίσης, με την εισαγωγή του νέου e-208 στην ιαπωνική αγορά, είμαστε σίγουροι ότι παίξαμε ένα σπουδαίο ρόλο στην προσφορά ενός ηλεκτρικού αυτοκινήτου σε προσιτή τιμή σε πλήθος πελατών.».

Το 208 και e-208 έχει ήδη κατακτήσει πλήθος βραβείων, μεταξύ των οποίων αυτό του «Ευρωπαϊκού Αυτοκινήτου της Χρονιάς», το βραβείο σχεδιασμού «Red Dot» κ.α που αποδεικνύουν την καταξίωση του μοντέλου παγκοσμίως.  Απο το λανσάρισμά του στην Ιαπωνία, τον Ιούλιο του 2020, το Peugeot 208 γνώρισε μεγάλη επιτυχία σε μια αγορά η οποία είναι ιδιαίτερα απαιτητική.

Φέτος, η Peugeot γιορτάζει τη 210η επέτειό της και είναι μεγάλη τιμή για τη μάρκα να βραβεύεται ένα μοντέλο της με τον τίτλο του «καλύτερου αυτοκινήτου εισαγωγής στην Ιαπωνία». Όσον αφορά στον Όμιλο PSA στην Ιαπωνία, η αποστολή μας είναι να προσφέρουμε κινητικότητα και να κάνουμε το μέλλον συναρπαστικό («UNBORING THE FUTURE») για τους πελάτες μας, οι οποίοι θα ενδιαφερθούν για το όραμα της Peugeot ακόμη περισσότερο μετά απο αυτό το βραβείο.

 

Στέφανος Σιμωτάς©2020 Trikalanews from TNEWSGROUP

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή