Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Το ποσό που θα μοιραστεί από την ελεγχόμενη στάθμευση στις ευαίσθητες κοινωνικά ομάδες

Σε αντίθεση με τον Δήμο Μετεώρων όπου έγινε ο κακός χαμός, στο Δήμο Τρικκαίων το δημοτικό συμβούλιο κύλησε σε πολύ χαλαρούς ρυθμούς.

Σε πάρα πολύ χαλαρούς ρυθμούς θα λέγαμε. Με την είδηση που προέκυψε να είναι η εξής. Από το πόσο που συγκεντρώθηκε από την ελεγχόμενη στάθμευση θα μοιραστούν 15.000 ευρώ σε 50 νοικοκυριά με στόχο την ανακούφιση από λογαριασμούς ρεύματος.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Trikalanews.gr η διαδικασία ξεκινά άμεσα και θα επιλέγονται με κλήρωση κατά σειρά οικογένειες που έχουν δικαίωμα στο ΚΕΑ.

Αν κάποια στιγμή εξαντληθούν οι δικαιούχοι του ΚΕΑ θα αρχίσουν ξανά από την αρχή. Να σημειωθεί πως οι δικαιούχοι δεν θα λαμβάνουν χρήματα αλλά θα πάνε κατευθείαν στους λογαριασμούς.

Από την πλευρά της αντιπολίτευσης ο κ. Κρομμύδας πρότεινε να πάνε ολα τα κέρδη από την ελεγχόμενη στάθμευση στους πολίτες εφόσον αφαιρεθούν τα διαχειριστικά έξοδα.

Ο αντιδήμαρχος τεχνικών υπηρεσιών Γιώργος Καταβούτας απάντησε σε ερωτήσεις της αντιπολίτευσης για τα έργα που τρέχουν με τον δήμαρχο Δημήτρη Παπαστεργίου να σημειώνει πως όντως υπήρξε καθυστέρηση στην 25η Μαρτίου και τα Μανάβικα.

Από κει και πέρα ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΤ Άκης Αναστασίου απάντησε πως τα λύματα που βρέθηκαν στο ποτάμι ήταν επεξεργασμένα κάτι που προέκυψε από τον δειγματοληψία και πως έχουν αναλάβει οι αρμόδιες υπηρεσίες με τις πρώτες εκτιμήσεις να κάνουν λόγο για διαρροή λόγω τεχνικού προβλήματος.

Τέλος να σημειωθεί πως έγινε προτροπή προς τον κ. Κωτούλα και την e-trikala να καλυφθούν με κάποιο τρόπο οι χημικές τουαλέτες που βρίσκονται στο Μύλο των Ξωτικών.

Στην συνέχεια ψηφίστηκαν όλα όσα υπήρχαν στην ημερήσια διάταξη.

TRIKALA NEWS
Author: TRIKALA NEWS

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή