Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Το προφίλ του αστυνομικού που εξέδιδε την 19χρονη – Επίδειξη χλιδής και όπλων

Το όνομά του Δημήτρης Μπουγιούκος. Ο αστυνομικός που εξέδιδε αυτό το βασανισμένο πλάσμα, 19 ετών από την Ηλιούπολη, την κρατούσε αιχμάλωτη σε ένα διαμέρισμα και την κακοποιούσε με κάθε τρόπο, αναγκάζοντάς τη να κάνει πράγματα παρά τη θέλησή της. Στο προφίλ του στο facebook υπάρχει πληθώρα φωτογραφιών, με τον ίδιο σε διάφορες πόζες συνοδεία πατριωτικών μηνυμάτων αλλά και φιλοσοφικών αποφθεγμάτων..!

Ναρκωτικά, χλιδή και ταινίες πορνογραφικού περιεχομένου, ήταν η αδυναμία του. Ο άνθρωπος αυτός, που πλέον έχει συλληφθεί και κατηγορείται με τον μισό ποινικό κώδικα, έχει σοκάρει την κοινή γνώμη στο σύνολό της, με τη δράση του. Αποτέλεσμα να έχουν ξεκινήσει τα επιθετικά σχόλια από μεγάλη μερίδα χρηστών των social media.

Η φρικτή όσο και ιδιαίτερα προκλητική δράση του δεν έχει προηγούμενο. Είχε δημιουργήσει ψεύτικο προφίλ σε σελίδα ερωτικού περιεχομένου στο διαδίκτυο, αναγκάζοντας την 19χρονη να κλείνει ραντεβού με πελάτες και να πηγαίνει σ’ αυτούς για σεξ επί πληρωμή, με την απειλή ότι αν δεν υπακούσει θα κινδυνεύσει η οικογένειά της. Η αμοιβή που έπαιρνε το άτυχο κορίτσι σε κάθε «ραντεβού» ήταν 160 ευρώ, από τα οποία, της είχε πει ο μαστροπός, ότι τα 80 ευρώ θα ήταν δικά της. Τελικά, μόνο τις δύο πρώτες φορές ο αστυνομικός, της έδωσε από 50 ευρώ τη φορά, και μετά τα κρατούσε όλα για εκείνον.

Στο μεταξύ, το Τμήμα Εσωτερικών Υποθέσεων, έχει πολλή δουλειά ακόμα, καθώς φαίνεται ότι το εν λόγω κύκλωμα μαστροπείας και διακίνησης ναρκωτικών, είναι μεγάλο, και τα ονόματα πολλά. Ήδη έχουν γίνει κι άλλες συλλήψεις, με τη βοήθεια της 19χρονης και άλλων κοριτσιών που επίσης κρατούνταν όμηροι σε παρόμοια «σπίτια» και εκδίδονταν από το αδίστακτο κύκλωμα.

 

 

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή