Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Το Πρόγραμμα Euroscola στο 4ο Πειραματικό ΓΕΛ Τρικάλων

Στα τέλη Νοεμβρίου 2022, μαθητές-τριες της Α΄ τάξης του 4ου Πειραματικού Γενικού Λυκείου Τρικάλων «Αλέξανδρος Παπαδιαμάντης» έγιναν μέλη του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου για μία μέρα, έστω και διαδικτυακά, συμμετέχοντας στο πρόγραμμα Εuroscola και τη συνάντηση με θέμα «Κλιματική αλλαγή και Περιβάλλον: Πώς μπορούμε να ζούμε αρμονικά με τη φύση;» μαζί με 2.400 μαθητές από 24 χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Τώρα οι μαθητές-τριες επιβραβεύονται από το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο με τα πιστοποιητικά συμμετοχής για τις ιδέες τους, το ανήσυχο και διερευνητικό τους πνεύμα, το ενδιαφέρον τους για ένα καλύτερο αύριο.

Αρωγοί και συμπαραστάτες στις προσπάθειες, τα ενδιαφέροντα και τις αναζητήσεις τους η Δ/ντρια κα Αποστόλου Μαριάννα και η καθηγήτρια Αγγλικής κα Πουλιάνα Λουίζα.

Οι συμμετέχοντες μαθητές της Α΄ τάξης είναι οι: Δεληντζής Αναστάσιος, Καραγεώργου Ελένη, Καραπούλιου Χριστίνα, Λάππας Ραφαήλ, Μπεσλεμές Φώτιος, Ντίνα Θεοδώρα, Οικονόμου Ελπίδα, Στραπάτσας Ιωάννης, Τζόκα Μαρία, Τσαγκαδοπούλου Θεοδώρα, Χότζα Έρσι, Χύτα Δέσποινα.

Trikalanews
Author: Trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή