Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Το πρόγραμμα λειτουργιών του Σταγών Θεοκλήτου

Ο Σεβασμιώτατος  Μητροπολίτης  Σταγών και Μετεώρων κ. Θεόκλητος

Το Σάββατο 3 Δεκεμβρίου το απόγευμα, θα χοροστατήσει κατά την ακολουθία του Εσπερινού και θα κηρύξει τον θείο λόγο στην εορτάζουσα Ιερά Μονή Αγίας Βαρβάρας Ρουσάνου Μετεώρων.

Την Κυριακή 4 Δεκεμβρίου το πρωί, θα χοροστατήσει κατά την ακολουθία του Όρθρου, θα τελέσει την θεία Λειτουργία και θα κηρύξει τον θείο λόγο στην εορτάζουσα Ιερά Μονή Αγίας Βαρβάρας Ρουσάνου Μετεώρων.

Την Δευτέρα 5 και την Τρίτη 6 Δεκεμβρίου θα μεταβεί στον Πειραιά όπου, κατόπιν ευγενούς προσκλήσεως του Σεβ. Μητροπολίτου Πειραιώς κ. Σεραφείμ, θα λάβει μέρος στις λατρευτικές συνάξεις επί τη μνήμη του εν Αγίοις Πατρός ημών Νικολάου, στον ομώνυμο Ιερό Ναό.

Από την Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου έως και την Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου, θα λάβει μέρος στις εργασίες της Διαρκούς Ιεράς Συνόδου, της οποίας αποτελεί τακτικό μέλος για την τρέχουσα συνοδική περίοδο.

———————————————

Ο Πανοσιολογιώτατος Ιεροκήρυξ, Αρχιμανδρίτης Χρίστος Κυριαζόπουλος, την Κυριακή 4 Δεκεμβρίου το πρωί, θα τελέσει την θεία Λειτουργία και θα κηρύξει τον θείο λόγο στον Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου Αύρας.

Την Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου το απόγευμα, θα προστεί της ακολουθίας του Εσπερινού και θα κηρύξει τον θείο λόγο στον εορτάζοντα Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Βασιλικής.

Τημ Τρίτη 6 Δεκεμβρίου το πρωί, θα τελέσει την θεία Λειτουργία και θα κληρύξει τον θείο λόγο στον Ιερό Ναό Αγίων Πέτρου και Παύλου Αγιοφύλλου.

TrikalaNews
Author: TrikalaNews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή