Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Το πρόγραμμα λειτουργιών του Σταγών Θεοκλήτου

Ο Σεβασμιώτατος  Μητροπολίτης  Σταγών και Μετεώρων κ. Θεόκλητος

Το Σάββατο 28 Ιανουαρίου το απόγευμα, θα λάβει μέρος στον πολυαρχιερατικό Εσπερινό στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Νικολάου Βόλου, επ’ ευκαιρία των ονομαστηρίων του Σεβ. Μητροπολίτου Δημητριάδος και Αλμυρού κ. Ιγνατίου.

Την Κυριακή 29 Ιανουαρίου το πρωί, θα χοροστατήσει κατά την ακολουθία του Όρθρου, θα τελέσει την θεία Λειτουργία και θα κηρύξει τον θείο λόγο στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Περιστέρας.

Το απόγευμα και ώρα 6, θα χοροστατήσει κατά την ακολουθία του Εσπερινού των Αγίων Τριών Ιεραρχών και θα ευλογήσει την Βασιλόπιτα στην εκδήλωση της Ιεράς Μητροπόλεως για τους Εκπαιδευτικούς και τους Μαθητές όλων των βαθμίδων εκπαίδευσης στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Βησσαρίωνος Καλαμπάκας.

Την Δευτέρα 30 Ιανουαρίου το πρωί, θα χοροστατήσει κατά την ακολουθία του Όρθρου, θα τελέσει την θεία Λειτουργία και θα κηρύξει τον θείο λόγο στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Βησσαρίωνος Καλαμπάκας.

Την Τρίτη 31 Ιανουαρίου, κατόπιν ευγενούς προσκλήσεως του Σεβ. Μητροπολίτου Καλαβρύτων και Αιγιαλέιας κ. Ιερωνύμου, θα μεταβεί στο Αίγιο, όπου θα λάβει μέρος στις λατρευτικές συνάξεις επί τη μνήμη του Αγίου Τρύφωνος στον ομώνυμο Ιερό Ναό Διακοπτού Αιγιαλείας.

Την Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου, κατόπιν ευγενούς προσκλήσεως του Σεβ. Μητροπολίτου Μεσσηνίας κ. Χρυσοστόμου, θα μεταβεί στην Καλαμάτα, όπου θα λάβει μέρος στις λατρευτικές συνάξεις επί τη εορτή της Υπαπαντής του Κυρίου στον ομώνυμο Ιερό Μητροπολιτικό Ναό.

————————————————————–

Ο Πανοσιολογιώτατος Ιεροκήρυξ, Αρχιμανδρίτης Χρίστος Κυριαζόπουλος, την Κυριακή 29 Ιανουαρίου το πρωί, θα τελέσει την θεία Λειτουργία και θα κηρύξει τον θείο λόγο στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Βασιλικής.

Την Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου το πρωί, θα τελέσει την θεία Λειτουργία και θα κηρύξει τον θείο λόγο στον εορτάζοντα Ιερό Ναό Αγίου Τρύφωνος Αμπελίων.

TrikalaNews
Author: TrikalaNews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή