Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Το πρόγραμμα του Σεβασμιώτατου Μητροπολίτη Σταγών κ΄ Μετεώρων κ. Θεόκλητου

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σταγώ & Μετεώρων κ. Θεόκλητος:

Την Πέμπτη το Απόγευμα και την  Παρασκευή το Πρωΐ 22 κ΄23 Αυγούστου, μετά από πρόσκληση του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Νέας Κρήνης και Καλαμαριάς κ. Ιουστίνου, θα μεταβεί στην Νέα Μηχανιώνα, όπου θα λάβει μέρος στις εορταστικές λατρευτικές εκδηλώσεις επί τη αποδώσει της εορτής της Κοιμήσεως της Υπεραγίας Θεοτόκου.

Την Παρασκευή το απόγευμα και το Σάββατο το πρωΐ 23 κ΄24 Αυγούστου, ευγενώς προσκληθείς υπό του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Δρυϊνουπόπλεως Πωγωνιανής και Κονίτσης κ. Ανδρέα, θα μεταβεί εις την Κόνιτσα όπου θα λάβει μέρος στις εορταστικές λατρευτικές εκδηλώσεις επί τη μνήμη του Αγίου Ιερομάρτυρος Κοσμά του Αιτωλού.

Την Κυριακή 25 Αυγούστου θα χοροστατήσει κατά τον Όρθρον και θα τελέσει την Θ. Λειτουργία στον Ιερό Ενοριακό Ναό  Αγ. Παρασκευής Ορθοβουνίου.

Γίνεται γνωστόν εκ της Ιεράς Μητροπόλεως, ότι τα γραφεία της Μητροπόλεως θα παραμείνουν κλειστά  κατά το διάστημα ,  από Παρασκευή 16 Αυγούστου έως και Παρασκευή 30 Αυγούστου.

Μόνον περιπτώσεις εκδόσεως Αδειών Γάμων και Πιστοποιητικών Ελευθερογαμίας θα εξυπηρετούνται στα Γραφεία της Μητροπόλεως κάθε Τρίτη και Πέμπτη από 10.00 π.μ. έως 12.00 μ.

trikalanews
Author: trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή