Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Το πρόγραμμα Βορίδη στη «Anuga 2019»

Πρόγραμμα επίσκεψης του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Μ. Βορίδη, στη Διεθνή Έκθεση Τροφίμων και Ποτών «Anuga 2019».

Στην Κολωνία μεταβαίνει τη Δευτέρα 7 Οκτωβρίου ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Μάκης Βορίδης, για να επισκεφθεί τη διεθνή Έκθεση Τροφίμων και Ποτών «Anuga 2019».

Η διεθνής Έκθεση «Anuga 2019» συνιστά μία από τις μεγαλύτερες του κλάδου Τροφίμων και Ποτών στην Ευρώπη, προσελκύοντας χιλιάδες επισκέπτες από όλο τον κόσμο.

Τον πρωταγωνιστικό ρόλο της χώρας μας, διεθνώς, επιβεβαιώνει η πολυπληθής ελληνική επιχειρηματική παρουσία στην Έκθεση με πάνω από 300 ατομικές και ομαδικές συμμετοχές, μεταξύ των οποίων και οι μεγαλύτερες Περιφέρειες της Ελλάδας.

Το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων στηρίζει έμπρακτα την προβολή των ελληνικών προϊόντων στο εξωτερικό και την ανάδειξη της μοναδικής τους ποιότητας, προωθώντας παράλληλα την επιχειρηματικότητα και την ανταγωνιστικότητα.

Στη διήμερη επίσκεψή του ο κ. Βορίδης θα έχει την ευκαιρία να ξεναγηθεί στο εθνικό περίπτερο της Έκθεσης, να γνωρίσει και να συνομιλήσει με Έλληνες εκθέτες για την πορεία των ελληνικών προϊόντων και να συζητήσει μαζί τους τα ζητήματα του κλάδου με έμφαση στην προώθηση της εξωστρέφειας του αγροτοδιατροφικού τομέα.

Τον Υπουργό θα υποδεχθεί και θα συνοδεύσει στην Έκθεση η Γενική Πρόξενος της Ελλάδος στο Ντύσσελντορφ, Μαρία Παπακωνσταντίνου.

admins
Author: admins

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή