ΚαρδίτσαEvents – Εκδηλώσεις

To “ΜΠΟΥΡΛΟΤΟ” στην Αυλή του Θεάτρου Όψεις με την Ελένη Γερασιμίδου

Tο Μιούζικαλ της Επανάστασης του  Άγγελου Πυριόχου  που παρουσιάζεται με μεγάλη επιτυχία στην Αθήνα στο «Από Κοινού Θέατρο», φιλοξενεί

26 Jul 2021

Tο Μιούζικαλ της Επανάστασης του  Άγγελου Πυριόχου  που παρουσιάζεται με μεγάλη επιτυχία στην Αθήνα στο «Από Κοινού Θέατρο», φιλοξενεί  στην όμορφη  Αυλή του, το Θέατρο  Όψεις για 2 παραστάσεις,  την Τετάρτη 28 και Πέμπτη 29 Ιουλίου και ώρα 9.15, με την δημοφιλή Ηθοποιό  Ελένη Γερασιμίδου, τον Αντώνη Ξένο,  την Αγγελική Ξένου και τον  Πάνο Μπόρα, σε Σκηνοθεσία και Χορογραφίες του ταλαντούχου  Παντελή Καναράκη.

Το “ΜΠΟΥΡΛΟΤΟ” είναι η ιστορία της πολύπαθης Δημοκρατίας (Ελένη Γερασιμίδου) η οποία μετά από 400 χρόνια σκλαβιάς, προσπαθεί να κάνει μια νέα αρχή. Και τώρα με αφορμή τον εορτασμό της επανάστασης της, έρχεται να καταγγείλει  τα κακώς κείμενα στον Εισαγγελέα (Αντώνη Ξένο) έχοντας στο πλευρό της δύο νέους ηθοποιούς (Αγγελική Ξένου και Πάνο Μπόρα).

Προστάτες ξένοι, εγκάθετοι Κυβερνήτες, Βασιλιάδες, Πρωθυπουργοί μέρα παρά μέρα, Δικτάτορες, Πρόεδροι Δημοκρατίας διαφορετικών προσδιορισμών, συνθέτουν το σκηνικό της 200χρονης ταλαιπωρίας της. Με στοιχεία επιθεώρησης και διανθισμένο με πολλά τραγούδια, το “ΜΠΟΥΡΛΟΤΟ” χαρακτηρίζεται από τον ευφάνταστο Συγγραφέα του, Άγγελο Πυριόχο, ως το “Μιούζικαλ της Επανάστασης”.

Συντελεστές παράστασης: Κείμενο: Άγγελος Πυριόχος

Σκηνοθεσία-χορογραφίες: Παντελής Καναράκης

Σκηνικά: Ντίνος Παρηγόρης

Ενορχήστρωση-μουσική παραγωγή: Γιώργος Ν. Θεοφάνους

Φωτισμοί: Γιώργος Ζιώγαλας

Βοηθός σκηνοθέτη: Μαριλένα Χατζηνικολαϊδη

Φωτογραφίες: Φραντζέσκα Καλπακίδου

Σχεδιασμός αφίσας: Βάσια Μπρέστα-Βασίλης Γιουβανάκης.

Η παράσταση έχει διάρκεια 70´ και πραγματοποιείται χωρίς διάλειμμα, ενώ τηρούνται όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα για την προστασία από τον Covid-19 για τους εξωτερικούς χώρους. Για την ασφαλή τήρηση των μέτρων προστασίας είναι απαραίτητη η προσέλευση των θεατών μισή ώρα πριν την έναρξη της παράστασης.

Απαραίτητη η χρήση μάσκας.  Για κρατήσεις αριθμημένων θέσεων στα Τηλ: 24410-80971 & 698 5013961. Τιμές εισιτηρίων: Κανονικό 10 ευρώ, Άνεργοι-Μαθητικά-Φοιτητικά-65+) : 8 ευρώ. Τέχνης Χώρος Θέατρο Όψεις – Γαρδικίου 8 Καρδίτσα.

 

trikalanews
Author: trikalanews

Διαβάστε τις Ειδήσεις σήμερα και ενημερωθείτε για τα πρόσφατα νέα.
Ακολουθήστε το trikalanews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε επίσης

Ακουστικά βαρηκοΐας Βάγια Κουκουράβα


Θεοδοσιάδης: «Μαγική εικόνα το σκορ στην Ελασσόνα»
Αθλητικα

Θεοδοσιάδης: «Μαγική εικόνα το σκορ στην Ελασσόνα»

Ο προπονητής των Τρικάλων, Νίκος Θεοδοσιάδης, χαρακτήρισε «μαγική εικόνα» το σκορ στην Ελασσόνα, εκφράζοντας αισιοδοξία για την εξέλιξη της ομάδας και την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Read More


Ισότιμες σχέσεις παραγωγής από την Περιφέρεια Θεσσαλίας
Λάρισα Πρωτοσέλιδα

Ισότιμες σχέσεις παραγωγής από την Περιφέρεια Θεσσαλίας

Με 3,3 εκατ. ευρώ, η Περιφέρεια Θεσσαλίας χρηματοδοτεί 42 έργα ΚΑΛΟ, ενισχύοντας την απασχόληση και την κοινωνική ένταξη.

Read More


Φιλική ήττα 1-0 του ΑΟ Τρίκαλα στην Ελασσόνα
Αθλητικα

Φιλική ήττα 1-0 του ΑΟ Τρίκαλα στην Ελασσόνα

Ο ΑΟ Τρίκαλα ηττήθηκε φιλικά 1-0 από τον ΠΟ Ελασσόνας, δείχνοντας πως χρειάζεται εντατική δουλειά για να «δέσει» ενόψει της Γ' Εθνικής.

Read More


Έφυγε από τη ζωή ο δημοσιογράφος Δημήτρης Κωνσταντάρας σε ηλικία 79 ετών
Ελλάδα Πρωτοσέλιδα

Έφυγε από τη ζωή ο δημοσιογράφος Δημήτρης Κωνσταντάρας σε ηλικία 79 ετών

Σε ηλικία 79 ετών πέθανε ο δημοσιογράφος Δημήτρης Κωνσταντάρας, γιος του Λάμπρου Κωνσταντάρα. Με πορεία σε ΜΜΕ, πολιτική και πολιτισμό αφήνει ισχυρή παρακαταθήκη.

Read More


LOUX GNC 3on3 Καλαμπάκα 2025: Η δεύτερη μέρα γεμάτη μπάσκετ
Υπολοιποι Δημοι Διαβάστε επίσης

LOUX GNC 3on3 Καλαμπάκα 2025: Η δεύτερη μέρα γεμάτη μπάσκετ

Περισσότερες από 50 ομάδες αγωνίζονται στη δεύτερη μέρα του LOUX GNC 3on3 Καλαμπάκα 2025, σε ημιτελικούς, τελικούς και διαγωνισμούς τριπόντων.

Read More


ΑΟ Τρίκαλα: Φιλικό τεστ με την Ελασσόνα στην προετοιμασία
Αθλητικα

ΑΟ Τρίκαλα: Φιλικό τεστ με την Ελασσόνα στην προετοιμασία

Ο ΑΟ Τρίκαλα αντιμετωπίζει την Ελασσόνα σε φιλικό προετοιμασίας. Ο Νίκος Θεοδοσιάδης θέλει ένταση και εφαρμογή τακτικής από τους παίκτες του, χωρίς έμφαση στο σκορ.

Read More


Σάββας Παντελίδης και Κωνσταντίνος Αγγελάκης ξανά μαζί
Αθλητικα

Σάββας Παντελίδης και Κωνσταντίνος Αγγελάκης ξανά μαζί

Ο Σάββας Παντελίδης συναντήθηκε με τον πρώην παίκτη του Κωνσταντίνο Αγγελάκη, εκφράζοντας την ικανοποίησή του για την πορεία του στον Ολυμπιακό.

Read More


Στη Μεσοχώρα οι εκτελεσμένοι έμειναν ανώνυμοι, αλλά ο Κώστας Μαράβας όχι
Υπολοιποι Δημοι Πρωτοσέλιδα

Στη Μεσοχώρα οι εκτελεσμένοι έμειναν ανώνυμοι, αλλά ο Κώστας Μαράβας όχι

Μνημείο για τους 23 πατριώτες χωρίς τα ονόματά τους, αλλά με χαραγμένη την «υπογραφή» του δημάρχο

Read More


Ο Κώστας Σκρέκας τίμησε τον Απόστολο Βεσυρόπουλο
Βουλευτική Εκπροσώπηση Πρωτοσέλιδα

Ο Κώστας Σκρέκας τίμησε τον Απόστολο Βεσυρόπουλο

Παρουσία στην κηδεία του πρώην υφυπουργού και Γενικού Γραμματέα της ΚΟ της ΝΔ στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας

Read More


Τραγωδία στα Τρίκαλα: Νεκροί μητέρα και γιος στο σπίτι τους
Τα νέα της πόλης Διαβάστε επίσης

Τραγωδία στα Τρίκαλα: Νεκροί μητέρα και γιος στο σπίτι τους

Βρέθηκαν χωρίς τις αισθήσεις τους το μεσημέρι του Σαββάτου μέσα στο σπίτι τους

Read More

Προεπισκόπηση Ιδιωτικότητας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies ώστε να μπορούμε να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και η βοήθεια στην ομάδα μας να κατανοήσει ποια τμήματα του ιστότοπου βρίσκετε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.