Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

To “ΜΠΟΥΡΛΟΤΟ” στην Αυλή του Θεάτρου Όψεις με την Ελένη Γερασιμίδου

Tο Μιούζικαλ της Επανάστασης του  Άγγελου Πυριόχου  που παρουσιάζεται με μεγάλη επιτυχία στην Αθήνα στο «Από Κοινού Θέατρο», φιλοξενεί  στην όμορφη  Αυλή του, το Θέατρο  Όψεις για 2 παραστάσεις,  την Τετάρτη 28 και Πέμπτη 29 Ιουλίου και ώρα 9.15, με την δημοφιλή Ηθοποιό  Ελένη Γερασιμίδου, τον Αντώνη Ξένο,  την Αγγελική Ξένου και τον  Πάνο Μπόρα, σε Σκηνοθεσία και Χορογραφίες του ταλαντούχου  Παντελή Καναράκη.

Το “ΜΠΟΥΡΛΟΤΟ” είναι η ιστορία της πολύπαθης Δημοκρατίας (Ελένη Γερασιμίδου) η οποία μετά από 400 χρόνια σκλαβιάς, προσπαθεί να κάνει μια νέα αρχή. Και τώρα με αφορμή τον εορτασμό της επανάστασης της, έρχεται να καταγγείλει  τα κακώς κείμενα στον Εισαγγελέα (Αντώνη Ξένο) έχοντας στο πλευρό της δύο νέους ηθοποιούς (Αγγελική Ξένου και Πάνο Μπόρα).

Προστάτες ξένοι, εγκάθετοι Κυβερνήτες, Βασιλιάδες, Πρωθυπουργοί μέρα παρά μέρα, Δικτάτορες, Πρόεδροι Δημοκρατίας διαφορετικών προσδιορισμών, συνθέτουν το σκηνικό της 200χρονης ταλαιπωρίας της. Με στοιχεία επιθεώρησης και διανθισμένο με πολλά τραγούδια, το “ΜΠΟΥΡΛΟΤΟ” χαρακτηρίζεται από τον ευφάνταστο Συγγραφέα του, Άγγελο Πυριόχο, ως το “Μιούζικαλ της Επανάστασης”.

Συντελεστές παράστασης: Κείμενο: Άγγελος Πυριόχος

Σκηνοθεσία-χορογραφίες: Παντελής Καναράκης

Σκηνικά: Ντίνος Παρηγόρης

Ενορχήστρωση-μουσική παραγωγή: Γιώργος Ν. Θεοφάνους

Φωτισμοί: Γιώργος Ζιώγαλας

Βοηθός σκηνοθέτη: Μαριλένα Χατζηνικολαϊδη

Φωτογραφίες: Φραντζέσκα Καλπακίδου

Σχεδιασμός αφίσας: Βάσια Μπρέστα-Βασίλης Γιουβανάκης.

Η παράσταση έχει διάρκεια 70´ και πραγματοποιείται χωρίς διάλειμμα, ενώ τηρούνται όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα για την προστασία από τον Covid-19 για τους εξωτερικούς χώρους. Για την ασφαλή τήρηση των μέτρων προστασίας είναι απαραίτητη η προσέλευση των θεατών μισή ώρα πριν την έναρξη της παράστασης.

Απαραίτητη η χρήση μάσκας.  Για κρατήσεις αριθμημένων θέσεων στα Τηλ: 24410-80971 & 698 5013961. Τιμές εισιτηρίων: Κανονικό 10 ευρώ, Άνεργοι-Μαθητικά-Φοιτητικά-65+) : 8 ευρώ. Τέχνης Χώρος Θέατρο Όψεις – Γαρδικίου 8 Καρδίτσα.

 

trikalanews
Author: trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή