Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Το τελευταίο αντίο στη Θώμη, την Χρύσα και την Αναστασία

Κορυφώθηκε το δράμα της απώλειας των τριών νέων κοριτσιών, Θώμης, Χρύσας και Αναστασίας Πλακιά στο Καστράκι Καλαμπάκας, όπου σύμφωνα με επιβεβαιωμένες πληροφορίες του Τrikalanews.gr πραγματοποιήθηκε σε στενό οικογενειακό κύκλο η νεκρώσιμη ακολουθία στο εκκλησάκι του Κοιμητηρίου Καστρακίου.

Μέλημα και θέληση της οικογένειας που έγινε σεβαστή από συμπολίτες, ΜΜΕ και όσους παρακολουθούν την τελευταία εβδομάδα σοκαρισμένοι το δράμα της οικογένειας, ήταν ο τελευταίος αποχαιρετισμός των τριών κοριτσιών, να γίνει χωρίς την παρουσία παρά μόνο των στενών συγγενών.

Όλοι βέβαια παραμένουν στο πλευρό της οικογένειας που μέσα σε ένα βράδυ, έχασε τα τρία αγγελούδια της, και θα παραμείνουν, δεδομένου ότι συνεχίζει ο Γολγοθάς και ο μακρύς δρόμος της απόδοσης ευθυνών, ώστε ποτέ ξανά να μη θρηνήσουμε θύματα.

Το κλίμα στο χωριό βαρύ. Για τα νιάτα, την ομορφιά, τα χαμόγελα, τα όνειρα που σε ένα βράδυ έσβησαν. Κανείς δεν μπορεί να πιστέψει πως δεν θα ξανά δει τα τρία αγγελούδια που χάριζαν ζωή στις οικογένειές τους.

Το ευχαριστήριο των οικογενειών Δημητρίου και Νικολάου Πλακιά 

Οι οικογένειες Πλακιά Δημητρίου και Πλακιά Νικολάου, μετά το πέρας της ταφής των παιδιών τους, θα ήθελαν να ευχαριστήσουν όλη την τοπική κοινωνία για τη συμπαράσταση και το σεβασμό που έδειξαν στο πένθος τους.

Δείτε επίσης:

Τραγωδία στα Τέμπη: Ξεκινά η νομική εκπροσώπηση για τα κορίτσια στο Καστράκι

Καλαμπάκα: Χιλιάδες πολίτες στην συγκέντρωση για τα θύματα του σιδηροδρομικού δυστυχήματος στα Τέμπη

TrikalaNews
Author: TrikalaNews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή