Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Τραγωδία στα Τέμπη: Ξεκινά η νομική εκπροσώπηση για τα κορίτσια στο Καστράκι

Με τα συναισθήματα οδύνης ακόμη να βυθίζουν σε θλίψη την οικογένεια των τριών κοριτσιών από το Καστράκι Καλαμπάκας που έχασαν τη ζωή τους στο τραγικό δυστύχημα στα Τέμπη, καθώς και την τοπική κοινωνία, ξεκινά σταδιακά η νομική εκπροσώπηση της οικογένειας στην κατεύθυνση του σχηματισμού των κατηγοριών.

Μέχρι στιγμής, η οικογένεια έχει εξουσιοδοτήσει τους Αλέξη Κούγια και την Χριστίνα Μητρονάτσιου, ώστε να διευθετηθούν σημαντικά ζητήματα που αφορούν το δυστύχημα που στέρησε τη ζωή των παιδιών τους τόσο άδικα.

Από αύριο, ξεκινά η διαδικασία της νομικής εκπροσώπησης με στόχο να κατατεθούν αγωγές κατηγορίας προς όποια κατεύθυνση προκύψει. Όπως αναφέρει η κα Μητρονάτσιου, μαζί με τον συνάδελφό της κ. Κούγια, αύριο θα παραστούν μαζί στις δικαστικές Αρχές όπου και θα δηλώσει παράσταση εκπροσώπησης.

Το επόμενο βήμα είναι η μελέτη της δικογραφίας καθώς και της απολογίας του σταθμάρχη. Όπως δήλωσε στο Τrikalanews.gr η κα Μητρονάτσιου, η οικογένεια βιώνει ακόμη βαρύ πένθος και σίγουρα δεν είναι ακόμη σε κατάσταση ώστε να ασχοληθούν με τα θέματα που αφορούν τα νομικά ζητήματα και τις προεκτάσεις του δυστυχήματος. Ωστόσο, σταδιακά η διαδικασία ξεκινά, βήμα βήμα, ώστε να απευθυνθούν κατηγορίες προς κάθε υπεύθυνο αυτής της τραγωδίας.

Όσον αφορά στο οδυνηρό θέμα της κηδείας, δεν θέλησε να αναφερθεί η ίδια μιας και πρόκειται για ένα ιδιαίτερα ευαίσθητο ζήτημα.

TrikalaNews
Author: TrikalaNews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή