Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Το Τσαγαλί ανανεώθηκε ανάβει τα κάρβουνα και σας περιμένει για λαχταριστά ψητά!

Η ταβέρνα-ψησταριά το Τσαγαλί στον Παραπόταμο Τρικάλων κάνει γνωστό πως ολοκληρώθηκαν οι εργασίες συντήρησης και από σήμερα Παρασκευή θα είναι ανοιχτά. Η σχετική ανάρτηση αναφέρει:

“Η ημέρα της επιστροφής έφτασε.
Το Τσαγαλί μετά το απαραίτητο “φρεσκάρισμα” ανοίγει σήμερα εκ νέου και σας περιμένει για να περάσουμε όμορφες στιγμές. Γεμάτες θαλπωρή.

Αυτή τη φορά θα σας υποδεχθεί ένα ζεστό περιβάλλον καθώς το τζάκι άναψε ενώ τα εκλεκτά ψητά περιμένουν να πάρουν την θέση τους στην ψησταριά με τα κάρβουνα.

Παϊδάκια να γλύφεις τα δάχτυλα σου, λαχταριστές σούβλες (πρόβειο, χοιρινό, κοτόπουλο), μοναδικές μπριζόλες, μπιφτέκι γεμιστό και λαχταριστά ορεκτικά (σαγανάκι «τσαγαλί» με μέλι και σουσάμι, ψητό χαλούμι, μανιτάρια πλευρώτους) με την ποιότητα και την φροντίδα του κ. Θανάση και των συνεργατών του.

Και φυσικά μην ξεχνάτε ότι υπάρχει δυνατότητα να απολαύσετε ντόπιο τσιπουράκι και κρασί της περιοχής μας συνοδευμένο από εξαιρετικά μεζεδάκια.

Όλα αυτά στον Παραπόταμο Τρικάλων μια ανάσα από την πόλη των Τρικάλων με άνετο πάρκινγκ.
Και όσο ο καιρός το επιτρέπει τα παιδιά σας μπορούν να παίξουν στον παιδόκηπο μας ανέμελα απολαμβάνοντας παράλληλα μοναδικές λιχουδιές όπως πίτσα και μπέργκερ φτιαγμένα από αγνά φρέσκα υλικά.
Τηλέφωνο κρατήσεων: 2431084570″

TRIKALA NEWS
Author: TRIKALA NEWS

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή