Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

«Το ‘τσουξαν» οι Τρικαλινοί – Εντυπωσίασαν οι ποικιλίες Θεσσαλικών κρασιών και αποσταγμάτων (ΦΩΤΟ+VIDEO)

Μία βραδιά πραγματικής χαλάρωσης για όσους επισκέφθηκαν τον Μύλο του Ματσόπουλου

Το κρασί και το τσίπουρο, χωρίς το οποίο δεν περνάει η μέρα -όπως τόνισε η αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων κ. Χρύσα Ντιντή- βρέθηκε στο επίκεντρο της εκδήλωσης που «τρέχει» αυτό το Σαββατοκύριακο στα Τρίκαλα.

Από σήμερα το απόγευμα μέχρι και τις 11 το βράδυ, όπως επίσης και από αύριο το μεσημέρι από τις 12 έως τις 8 το απόγευμα η πόλη μας φιλοξενεί το 2ο Φεστιβάλ Οίνων και Αποσταγμάτων.

Ποικιλίες λευκού, ροζέ και κόκκινου κρασιού και τσίπουρου με ή χωρίς γλυκάνισο είχαν την ευκαιρία να γευτούν οι Τρικαλινοί αλλά και οι επισκέπτες, οι οποίοι παρευρέθηκαν στον Μύλο του Ματσόπουλου.

Όπως καταγράφει το Trikalanews.gr, μεγάλη εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ακόμη και τουρίστες, οι οποίοι ενθουσιάστηκαν με τα ελληνικά προϊόντα.

Υπενθυμίζεται ακόμα ότι εκτός της έκθεσης που θα συνοδεύεται από γευσιγνωσίες κρασιών και αποσταγμάτων, θα γίνονται δοκιμές παραδοσιακών τοπικών τροφίμων, προσφορά τοπικών επιχειρήσεων, ενώ σε κεντρική σκηνή το βράδυ θα διεξαχθούν μουσικές συναυλίες.

Να σημειωθεί ότι το φεστιβάλ, διοργανώνεται από τους ίδιους τους παραγωγούς και το συλλογικό τους φορέα, την «ΕΝΟΑΘΕ- ΟΙΝΟΙ ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΑΓΜΑΤΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ» σε συνεργασία με την Περιφέρεια Θεσσαλίας και την υποστήριξη της δημοτικής επιχείρησης e-trikala και των Επιμελητηρίων Τρικάλων και Λάρισας.

Ποιοί παρευρέθηκαν στο event και μίλησαν στην ημερίδα

Περίπου στις 7 ξεκίνησε και η ημερίδα σε μια από τις αμφιθεατρικές αίθουσες του Ματσόπουλου, όπου το λόγο πήραν η αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων Χρυσά Ντιντή, ο αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού Θεσσαλίας Γιάννης Αναστασίου, ο αντιπεριφερειάρχης Αγροδιατροφής Δημήτριος Τσέτσιλας, η γνωστή δημοσιογράφος και σύμβουλος τουρισμού Μάγια Τσόκλη, το επιμελητήριο Τρικάλων και ο δήμαρχος Πλαστήρα Παναγιώτης Νάνος. ‘Οπως τόνισαν όλοι, σκοπός της διοργάνωσης ήταν η γνωριμία των τοπικών προϊόντων και επιχειρήσεων με το κοινό, ώστε να επιτευχθεί η εξωστρέφεια που θα οδηγήσει τα Θεσσαλικά καλούδια στα ύψη!

Trikalanews
Author: Trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή