Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Το Βιβλιοπωλείο Παπαγιάννη σας προσκαλεί στο «Ποτέ-Ποτέ Book Party» στο Μουσείο Τσιτσάνη!

Ένα μαγικό ταξίδι στον κόσμο του νέου βιβλίου της Μαρίνας Γιώτη «Το Νησί του Ποτέ-Ποτέ», γεμάτο διασκέδαση και εκπλήξεις

Το Σάββατο 11 Νοεμβρίου, στις 11:00, ετοιμαστείτε για επιβίβαση στο Νησί του Ποτέ-Ποτέ! Το Βιβλιοπωλείο Παπαγιάννη, σε συνεργασία με το ΚΔΑΠ του Δήμου Τρικκαίων «Ο Σταθμός» και τις Εκδόσεις Διόπτρα, διοργανώνουν ένα διασκεδαστικό διαδραστικό βιβλιο-πάρτυ για να γιορτάσουμε μαζί την κυκλοφορία του νέου παιδικού βιβλίου της ταλαντούχας Μαρίνας Γιώτη, με τίτλο «Το Νησί του Ποτέ-Ποτέ».

Το πρωινό του Σαββάτου οι πόρτες του Μουσείου Τσιτσάνη θα ανοίξουν για να υποδεχτούν μικρούς και μεγάλους σε μια εκδήλωση γεμάτη εκπλήξεις και ενθουσιασμό! Οι μικροί αναγνώστες θα έχουν την ευκαιρία να εξερευνήσουν τον μαγικό κόσμο της ιστορίας, να ανταλλάξουν εντυπώσεις με τη συγγραφέα Μαρίνα Γιώτη και να απολαύσουν διάφορες διασκεδαστικές και εκπαιδευτικές δραστηριότητες.

Ετοιμαστείτε για ένα ταξίδι σε έναν μαγικό κόσμο γεμάτο περιπέτειες, δημιουργικότητα και φαντασία και ελάτε να ζήσετε μια μοναδική εμπειρία βιβλίου και διασκέδασης στο «Ποτέ-Ποτέ Book Party»!

Σάββατο 11 Νοεμβρίου | 11:00 π.μ.

Μουσείο Τσιτσάνη (Βενιζέλου & Καρδίτσης 1, Τρίκαλα)

Περισσότερες πληροφορίες για την εκδήλωση:

Η Μαρίνα Γιώτη & “Το νησί του Ποτέ-Ποτέ” στα Τρίκαλα

Βιβλιοχαρτοπωλείο Παπαγιάννη -Τρίκαλα

Απόλλωνος 14, Τρίκαλα | Τηλ.: 24310 30193

TrikalaNews
Author: TrikalaNews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή