Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Το βραβείο στο δήμαρχο Μετεώρων Θεοδ. Αλέκο για την παραχώρηση έκτασης στην Αστυνομία

Έχει έτοιμο το οικόπεδο και περιμένει το Υπουργείο για την ανέγερση νέου κτηρίου στο οποίο θα μετακομίσουν οι αστυνομικές υπηρεσίες

Το πρόβλημα της στέγασης των αστυνομικών υπηρεσιών της περιοχής της Καλαμπάκας απασχολεί τις τοπικές αρχές εδώ και χρόνια.

Το γεγονός ότι και σε αυτή την περίπτωση δεν υπάρχει ιδιόκτητος χώρος προσαρμοσμένος στις ανάγκες της υπηρεσίας δημιουργεί σημαντικά προβλήματα και δυσλειτουργίες. Μετά από προσπάθειες, ο δήμος Μετεώρων κατάφερε να βρει την κατάλληλη έκταση την οποία και παρεχώρησε για τον σκοπό αυτό.

Όπως κατέγραψε το Τrikalanews.gr αυτός ήταν και ο λόγος που ο δήμαρχος Μετεώρων Θοδωρής Αλέκος βραβεύτηκε στην πρόσφατη χοροεσπερίδα της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Τρικάλων. Μένει πλέον η κινητοποίηση από πλευράς του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, ώστε να ξεκινήσει η ανέγερση και να μπορέσει κάποια στιγμή να ολοκληρωθεί το κτήριο σε έκταση που βρίσκεται στην είσοδο της Καλαμπάκας από την πλευρά των Τρικάλων, κα συγκεκριμένα πίσω από το ξενοδοχείο Διβάνη.

TrikalaNews
Author: TrikalaNews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή