Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

«Το υπόγειο στην οδό Ήρας 12» παρουσιάστηκε στα Τρίκαλα

Μια όμορφη βραδιά για τους φίλους του βιβλίου

Μια όμορφη βραδιά ήταν η χθεσινή για τους βιβλιόφιλους, όπου παρουσιάστηκε το νέο μυθιστόρημα της Πασχαλίας Τραυλού που τιτλοφορείται «Το υπόγειο στην οδό Ήρας 12».

Όπως κατέγραψε το Trikalanews.gr η εκδήλωση διοργανώθηκε από το «Βιβλιοπωλείο Παπαγιάννη», τον Σύλλογο «ΜοιράΖΩμαι» και τις Εκδόσεις «Διόπτρα» το βράδυ της Παρασκευής στο Μουσείο Τσιτσάνη.

Για το βιβλίο μίλησαν οι ηθοποιός – θεατροπαιδαγωγός Βίκυ Ιακωβάκη, αστυνομικός – συγγραφέας – πρόεδρος του Συλλόγου ΜοιράΖΩμαι Θωμάς Τζιωρτζιώτης, ενώ αποσπάσματα από το βιβλίο διάβασε η παιδαγωγός – ηθοποιός Βίκυ Φαγκρίδα.

Όπως ειπώθηκε το βιβλίο πραγματεύεται μια ιστορία καθηλωτική και ανατριχιαστικά επίκαιρη μέχρι και σήμερα. Η καταξιωμένη συγγραφέας Πασχαλία Τραυλού επιστρέφει με ένα δυνατό μυθιστόρημα που τολμά να μιλήσει μέσα από τις ιστορίες των ηρωίδων της για την αμφισβήτηση του δικαιώματος των γυναικών στην αυτοδιάθεση του σώματος.

Τέλος, να αναφερθεί πως ξεχωριστό τόνο έδωσε ο Βαγγέλης Μπαρμπαρούσης που πλαισίωνε μουσικά την εκδήλωση, ενώ η βιβλιοπαρουσίαση έγινε για καλό σκοπό καθώς μέρος των εσόδων από τις πωλήσεις του βιβλίου θα διατεθεί για φιλανθρωπικούς σκοπούς.

 

TrikalaNews
Author: TrikalaNews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή