Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

To 2ο ΕΠΑΛ Τρικάλων στο Ταλίν

Πραγματοποιήθηκε στο Ταλίν της Εσθονίας η 3η συνάντηση των Εταίρων στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού προγράμματος Erasmus+ KA2 με τίτλο «Sharing competencies in entrepreneurial learning, connecting theory with practice» στο οποίο συμμετέχει το 2ο ΕΠΑΛ Τρικάλων για τη διετία 2016-2018. 

Στο εσθονικό σχολείο «Tabasalu Gymnasium», που είναι το συντονιστικό σχολείο της σύμπραξης, συναντήθηκαν Εκπαιδευτικοί από τις χώρες Ελλάδα, Ιταλία, Λετονία, Ισλανδία και Εσθονία.

Ο κύριος σκοπός της συνάντησης ήταν η πραγματοποίηση επιμορφωτικού σεμιναρίου σχετικά με τη χρήση και αξιοποίηση ηλεκτρονικής πλατφόρμας για την δημιουργία και δημοσίευση ηλεκτρονικής διάλεξης (e-lecture). 
Οι Εκπαιδευτικοί κάθε χώρας δημιούργησαν ηλεκτρονικά μαθήματα πάνω σε θέματα επιχειρηματικότητας, τα οποία περιέχουν υλικό προς μελέτη ταξινομημένο σε ενότητες και ασκήσεις αξιολόγησης διαφόρων μορφών όπως εκθέσεις, κουίζ κλπ. 

Το εκπαιδευτικό υλικό που δημιουργήθηκε σε αυτό το σύστημα διαχείρισης μάθησης είναι διαθέσιμο σε όλους τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς που συμμετέχουν στο πρόγραμμα αλλά και σε οποιονδήποτε ενδιαφέρεται να επιμορφωθεί σε θέματα επιχειρηματικότητας μέσω του διαδικτύου. 

Επιπλέον στο πλαίσιο της συνάντησης, πραγματοποιήθηκαν επισκέψεις σε 2 επιχειρήσεις της Εσθονίας.

Κατά τη διάρκεια της ξενάγησης, παρουσιάστηκαν καλές πρακτικές που ακολουθούνται στη διαδικασία παραγωγής και προώθησης των προϊόντων και των παρεχόμενων υπηρεσιών. Σε αυτή τη συνάντηση το 2ο ΕΠΑΛ Τρικάλων εκπροσώπησαν οι εκπαιδευτικοί Θωμάς Κυριαζής, Αλεξάνδρα Κούσση και Ευάγγελος Αβδελίδης.

admins
Author: admins

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή