Τα νέα της πόλης

Το 4G δίκτυο από την WIND μεγαλώνει συνεχώς για σένα!

21 Mar 2018

Δοκίμασε τις άπειρες δυνατότητες με 2GB δώρο και μοναδικές προσφορές σε 4G συσκευές.
 
Την δυνατότητα να ζήσουν τις απίστευτες ταχύτητες 4G από το δίκτυό της στα Τρίκαλα, προσφέρει η WIND στους συνδρομητές της με δώρο 2GB για τους επόμενους 2 μήνες και μοναδικές προσφορές σε 4G συσκευές.
 
Για να δοκιμάσουν τις άπειρες δυνατότητες τους δικτύου, οι κάτοικοι των Τρικάλων μπορούν να αποκτήσουν επιλεγμένα 4G smartphones και tablets από το κατάστημα WIND στην πόλη (Ασκληπιού 20) σε τιμές που ξεκινούν από 69 ευρώ.  Ενδεικτικά:
 

  • MLS trend 4G DS στα  69 ευρώ (από 109,90 ευρώ)
  • Xiaomi Redmi 4X DS στα 129 ευρώ (από 179 ευρώ)
  • Samsung Galaxy A3 (2017) στα 199 ευρώ (από 299 ευρώ)
  • Huawei MediaPad T3 10 στα 149 ευρώ.

 
Επίσης όλοι οι συνδρομητές WIND, συμβολαίου ή καρτοκινητής, θα λάβουν δώρο 1GB για κάθε έναν από τους επόμενους δύο μήνες για ατέλειωτο σερφάρισμα. Επιπλέον όσοι αναβαθμίσουν το καρτοκινητό τους σε Καρτοσύνδεση Plus θα  αποκτήσουν εντελώς δωρεάν το 4G smartphone Samsung J3 DS (2016).
 
Ενισχυμένη κάλυψη και υψηλές επιδόσεις
 
Με ένα από τα μεγαλύτερα επενδυτικά προγράμματα της χώρας που έχει ξεπεράσει τα 500 εκατομμύρια ευρώ την τελευταία 5ετία, η WIND εκσυγχρονίζει τις υποδομές της και αναβαθμίζει συνεχώς το Δίκτυο της με νέες τεχνολογίες αιχμής, ώστε να διασφαλίζει απρόσκοπτη επικοινωνία και προσφέρει μοναδική εμπειρία στους συνδρομητές της ακόμα κα σε ιδιαίτερα απαιτητικές περιόδους. Με τον το 4G δίκτυο της οι συνδρομητές WIND απολαμβάνουν απρόσκοπτη επικοινωνία, κρυστάλλινο ήχο στις κλήσεις και άμεση πρόσβαση στο Internet από το κινητό ή το tablet, με πολύ γρήγορες ταχύτητες.

Η εμπειρία χρήσης δεν περιορίζεται μόνο στην υψηλή ονομαστική ταχύτητα στις υπηρεσίες δεδομένων αλλά δίνει τη δυνατότητα αδιάλειπτης ροής σε video υψηλής ευκρίνειας (HD)  μέσω ΥouΤube στο smartphone/ tablet, ατελείωτο Online gaming, επιτρέπει την αποστολή και λήψη μεγάλων αρχείων στα mails, ταχύτατο uploading & sharing στα Social Media, απελευθερώνει την επικοινωνία στο Skype και το "Cloud" ενώ ακόμα και μια απλή πλοήγηση στο Internet γίνεται πρωτόγνωρη.
 

trikalanews
Author: trikalanews

Νέο Διοικητικό Συμβούλιο στον Γ.Σ. Μουζακίου & Περιχώρων «Γ. ΠΑΣΙΑΛΗΣ»

Νέο Διοικητικό Συμβούλιο στον Γ.Σ. Μουζακίου & Περιχώρων «Γ. ΠΑΣΙΑΛΗΣ»

Με έμφαση στην ανανέωση και τη συμμετοχή νέων μελών συγκροτήθηκε το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του ιστορικού Συλλόγου …
Δυναμική παρουσία του Δήμου Μετεώρων στην κοινή συνάντηση Γεωπάρκων στην Κόνιτσα

Δυναμική παρουσία του Δήμου Μετεώρων στην κοινή συνάντηση Γεωπάρκων στην Κόνιτσα

Με στόχο την κοινή ανάδειξη της φυσικής και πολιτιστικής κληρονομιάς, ο Δήμος Μετεώρων συμμετείχε στην πρώτη συνάντηση των τριών Παγκόσμιων …
Ο Κώστας Μαράβας στον Εσπερινό του Αγίου Προκοπίου

Ο Κώστας Μαράβας στον Εσπερινό του Αγίου Προκοπίου

Παρουσία αιρετών και πιστών στον Εσπερινό και την Αρτοκλασία στη Δημοτική Κοινότητα Αγίου Προκοπίου …
«Μια Άλλη Θήβα» στο Υπαίθριο Δημοτικό Θέατρο Τρικάλων

«Μια Άλλη Θήβα» στο Υπαίθριο Δημοτικό Θέατρο Τρικάλων

Η sold out παράσταση του Σέρχιο Μπλάνκο ταξιδεύει στα Τρίκαλα για μία βραδιά …
Προεπισκόπηση Ιδιωτικότητας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies ώστε να μπορούμε να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και η βοήθεια στην ομάδα μας να κατανοήσει ποια τμήματα του ιστότοπου βρίσκετε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.