Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Το πιο «γλυκό φιλί» της φύσης βρίσκεται μόνο στα My Market

Ξυπνάει μνήμες και εικόνες παιδικής ηλικίας. Θυμίζει τα παιδικά χρόνια που η γιαγιά μας έβαζε στο πιάτο για πρωινό εκείνες τις «μαγικές» φέτες φρυγανισμένου ψωμιού με μαρμελάδα. Αυτή την εμπειρία επαναφέρουν τα μοναδικά προϊόντα ΓΕΩΔΗ. 
 
Η ΓΕΩΔΗ ιδρύθηκε το 2007. Παράγει μαρμελάδες, σάλτσες και αλείμματα από ελληνικά φρούτα και λαχανικά.
 
Τα  προϊόντα υψηλής ποιότητας στηρίζονται στο συνδυασμό:
 
• της ξεχωριστής γεύσης των ολόφρεσκων ελληνικών φρούτων και λαχανικών
 
• της αγνότητας που αναδίδουν οι παραδοσιακές συνταγές,
 
• και τα αυστηρά φυσικά συστατικά και τρόποι παραγωγής της διασφάλισης ποιότητας και υγιεινής που εγγυάται η χρήση μοντέρνου τεχνολογικού εξοπλισμού και εγκαταστάσεων παραγωγής.
 
Τα προϊόντα της ΓΕΩΔΗ τολμούν ένα μοναδικό «πάντρεμα» ανάμεσα στην οικοτεχνία που υπόσχεται αγνές παραδοσιακές γεύσεις και την βιομηχανική παραγωγή που διασφαλίζει ασφαλείς συνθήκες τυποποίησης και υγιεινής για μεγάλη παραγωγή με το τίμημα της γεύσης και της φρεσκάδας των φυσικών προϊόντων.
 
Προϊόντα σκέτη…γλύκα
 
Η ΓΕΩΔΗ παράγει μία σειρά από μαρμελάδες Μοναδικές, γιατί περιέχουν 85% φρέσκο ελληνικό φρούτο. 
""
 
Το βασικό στοιχείο, η πρώτη ύλη,  αποτελείται από τα ευωδιαστά εσπεριδοειδή και άλλα φρούτα της ελληνικής φύσης με υψηλή περιεκτικότητα σε φρέσκο φρούτο (85% ανά 100g τελικού προϊόντος) που πέρα από την πιο "φρουτένια" γεύση των προϊόντων, έχει να επιδείξει υψηλότερη διατροφική αξία, εξαιτίας της υψηλότερης περιεκτικότητας σε βιταμίνες, διαιτητικές (φυτικές) ίνες και ιχνοστοιχεία, συστατικά που κάνουν τα φρούτα απαραίτητα σε μια ισορροπημένη διατροφή και δίαιτα.
 
Υπάρχουν και τα κατεξοχής light προιόντα όπως το ελαφρύ άλλειμα φρούτων, με 30% λιγότερες θερμίδες από τις συμβατικές, περισσότερο φρούτο. Μόνο φυσικά σάκχαρα φρούτων χωρίς προσθήκη γλυκαντικών, πρόσθετα, αρώματα ή συντηρητικά.
 
Για τους απαιτικούς υπάρχουν και “Special Edition”μαρμελάδες. Νέες, εκρηκτικές γεύσεις γεμάτες από την δύναμη της φύσης.
""
 
 Ένα εξαιρετικό "πάντρεμα" μοναδικών  φρούτων που συνδυάζουν τις ευεργετικές ιδιότητες των   αντιοξειδωτικών και βιταμινών σε μια σειρά από μαρμελάδες που ξεπερνούν τα καθιερωμένα.
 
Μάλιστα υπάρχουν και βιολογικές επιλογές, από επιλεγμένες καλλιέργειες Βιολογικής Γεωργίας, με την πιστοποίση της ΒΙΟ HELLAS. Αλλά και σοκαλατένιες εκπλήξεις και αλείματα με λαχανικά. 
 
Πιστοποιημένη γεύση
 
""
 
Ο πρωτοποριακός εξοπλισμός της παραγωγικής μας μονάδας διασφαλίζει τη διατήρηση των θρεπτικών συστατικών των φρούτων  ενώ  παράλληλα εξασφαλίζει άριστες συνθήκες υγιεινής και συσκευασίας με επεξεργασία κλειστού συστήματος, πωματισμό σε κενό αέρος και ηλεκτρονικά ελεγχόμενη παστερίωση. Η εταιρεία είναι πιστοποιημένη για το σύστημα Διαχείρισης Ασφάλειας Τροφίμων με ISO 22000/HACCP σύμφωνα με το πρότυπο IFS Food Version 6, ενώ έχει πιστοποιηθεί για την παραγωγή και διάθεση προϊόντων βιολογικής γεωργίας. Τα προϊόντα παράγονται και συσκευάζονται στην πρότυπη υπερσύγχρονη μονάδα της εταιρείας στο Kρυονέρι, Αττικής.
admins
Author: admins

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή