Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Το «ευχαριστώ» του Βασίλη Γιαγιάκου

Με την ολοκλήρωση της εκλογικής διαδικασίας, ο επανεκλεγείς Πρόεδρος του Δ.Σ. του Επιμελητηρίου Τρικάλων, Βασίλης Γιαγιάκος, προχώρησε στην εξής ανακοίνωση:

«Φίλες και Φίλοι, Μέλη του Επιμελητηρίου Τρικάλων.

Το μήνυμα της ενότητας που εκπέμπει σταθερά τα τελευταία χρόνια το Επιμελητήριο Τρικάλων έχει αποδέκτες: Όλους εσάς. Τους ανθρώπους της επιχειρηματικότητας που δημιουργείται στον τόπο μας.

Είναι το μήνυμα της συμπόρευσης και της κοινής προσπάθειας για την αντιμετώπιση των προβλημάτων της καθημερινότητας αλλά και των άοκνων προσπαθειών για τον κοινό στόχο που είναι η ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας την οποία το Επιμελητήριο Τρικάλων υπηρετεί με συνέπεια, υλοποιώντας πρωτοπόρες δράσεις που το έχουν καταστήσει σημείο αναφοράς σε Πανελλαδικό και όχι μόνο επίπεδο.

Αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω από καρδιάς όλους όσοι, παρά τα προβλήματα της καθημερινότητας που αντιμετωπίζει η επιχειρηματική κοινότητα, ήρθαν και μετείχαν στις εκλογές. Είναι η δική σας συμμετοχή και εμπιστοσύνη που μας δίνει δύναμη για ακόμη μεγαλύτερη προσπάθεια και αγώνα.

Αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω από καρδιάς τα μέλη της απερχόμενης Διοίκησης για την άριστη συνεργασία και την προσφορά τους στον επιμελητηριακό θεσμό. Μαζί αποδείξαμε ότι το αδύνατο γίνεται δυνατό όταν υπάρχει όραμα και διάθεση για δουλειά και ανιδιοτελή προσφορά.

Από κει θα πιάσει το νήμα και η νέα Διοίκηση που εξελέγη στις εκλογές της 3ης και 4ης Δεκεμβρίου για να υπηρετηθεί με την ίδια συνέπεια το διαχρονικό όραμα του Επιμελητηρίου Τρικάλων για ανάπτυξη αλλά και να τεθούν νέοι στόχοι που θα εδραιώσουν τη φήμη του Επιμελητηρίου μας, ως ένα από τα πλέον δραστήρια και καινοτόμα της χώρας.

Συγχαίρω από καρδιάς όλους όσοι κατήλθαν υποψήφιοι στις εκλογές. Παλιοί και νέοι συνεργάτες για τον τίμιο εκλογικό τους αγώνα. Τους διαβεβαιώνω όλους (εκλεγέντες και μη) ότι μαζί ως ομάδα, θα πορευτούμε τα επόμενα χρόνια, όχι μόνο μ’ αυτούς αλλά και με κάθε μέλος του Επιμελητηρίου που έχει διάθεση για προσφορά.

Το Επιμελητήριο Τρικάλων απέδειξε στην πράξη ότι έχει ανοιχτές τις πόρτες του σ’ όλους και αυτό θα συνεχίσει να πράττει με τον ίδιο ζήλο και την ίδια αποφασιστικότητα.

Συγχαίρω θερμά τους εκλεγέντες στη νέα Διοίκηση και μας εύχομαι καλή δουλειά για να παραμείνει ζωντανό το μήνυμα της ενότητας που στέλνει το Επιμελητήριο Τρικάλων».

admins
Author: admins

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή