Το Βαλτινό στην …Ισπανία

Σε ακόμα ένα Ευρωπαϊκό πρόγραμμα διετούς διάρκειας (2017-2019) θα συμμετάσχει το Γυμνάσιο Βαλτινού  Πρόκειται για το ERASMUS+ KA219 (συμπράξεις αποκλειστικά μεταξύ σχολείων) με τίτλο “A Journey to Active Methodologies, European Union Bond” και συντονίστρια χώρα την Ισπανία. Εκπαιδευτικοί από τις πέντε χώρες-εταίρους του Προγράμματος είχαν την πρώτη συντονιστική συνάντηση στο Albacete της Ισπανίας.

Το Γυμνάσιο Βαλτινού εκπροσώπησαν οι Εκπαιδευτικοί Γεωργία Μπαρούτα (ΠΕ06 Αγγλικής Γλώσσας) και η Βασιλική Παπαβασιλείου (ΠΕ19 Πληροφορικής).

Οι Εκπαιδευτικοί συμμετείχαν, μεταξύ άλλων, και σε ένα σεμινάριο Νευροδιδακτικής και Νέων Μεθοδολογιών, το οποίο διεξήχθη στο Εκπαιδευτικό Τμήμα του Πανεπιστημίου Castilla La Mancha στο Abacete.

Ισπανοί Εκπαιδευτικοί, αλλά και οι συμμετέχοντες στο συγκεκριμένο Erasmus+ Εκπαιδευτικοί, επιμορφώθηκαν από καταξιωμένους Ισπανούς Επιστήμονες, οι οποίοι βρέθηκαν από την Μαδρίτη στο Αλμπαθέτε για το συγκεκριμένο επιμορφωτικό σεμινάριο.

Τον Μάρτιο το Γυμνάσιο Βαλτινού θα υποδεχτεί Εκπαιδευτικούς από σχολεία της Ισπανίας, της Ιταλίας, της Πολωνίας και της Ουγγαρίας, για την διεξαγωγή της 2ης συντονιστικής συνάντησης.Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

©2020 Trikalanews from TNEWSGROUP

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή