Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Το έκαναν και …επίσημο

Αυτό που ισχύει εδώ και …χρόνια στην τοπική αγορά των Τρικάλων πήρε …επίσημη μορφή.
 
Με ανακοίνωση της Ομοσπονδίας ΕΒΕ Τρικάλων, γνωστοποιείται ότι υπήρξε συνεργασία με την Σχολή Μονίμων Υπαξιωματικών (ΣΜΥ) ώστε να υπάρχει οικονομική πολιτική των επιχειρήσεων υπέρ των Σπουδαστών της ΣΜΥ, των οικογενειών των  στρατιωτικών, καθώς και το πολιτικό προσωπικό της Σχολής, με χαμηλότερες τιμές στην πώληση προϊόντων και Υπηρεσιών.
 
«Η ΣΜΥ από το 1975, που εγκαταστάθηκε στην πόλη μας, δίνει μια μεγάλη οικονομική ανάσα στην τοπική μας κοινωνία, γιατί λόγω της διαμονής τους, ένα σημαντικό μέρος χρημάτων μένει στην πόλη μας. Για τον λόγο αυτό, η Ομοσπονδία ΕΒΕ Ν. Τρικάλων προτείνει στους  επαγγελματίες και  εμπόρους, που έχουν σχέση με την ένδυση, την υπόδηση, τον επισιτισμό, τη φωτογραφία, το ΤΑΞΙ, το κουρείο – κομμωτήριο και γενικά με όλους σχεδόν τους κλάδους, που ανήκουν στην Ομοσπονδία, να προσφέρουν σε κάθε σπουδαστή της ΣΜΥ, στις οικογένειες των στρατιωτικών που ζούνε στην πόλη μας, καθώς και στο πολιτικό προσωπικό, μία έκπτωση στα προϊόντα και στις υπηρεσίες που προσφέρει ο κάθε κλάδος και στο βαθμό που μπορεί ο κάθε συνάδελφος, επιδεικνύοντας οι ενδιαφερόμενοι την στρατιωτική τους ταυτότητα. Η παραπάνω πρωτοβουλία είναι μία κίνηση, που έχει σκοπό να βοηθήσει τους νέους σπουδαστές που επέλεξαν τη ΣΜΥ και κατά συνέπεια την πόλη μας, για τις σπουδές τους.  Η Ομοσπονδία μας και το ανώτερο επιτελείο της ΣΜΥ πιστεύουν, ότι αυτή η κίνηση θα αξιοποιηθεί άμεσα από όλους και θα δώσει μια ανάσα στα παιδιά που σπουδάζουν στη ΣΜΥ, καθώς και στο στρατιωτικό και πολιτικό προσωπικό που κατοικούν στην πόλη μας», αναφέρεται στην σχετική ανακοίνωση.
 
Πάντως, εδώ και …χρόνια τοπικές επιχειρήσεις έχουν εφαρμόσει την διαφορετική αυτή οικονομική πολιτική απέναντι στην ΣΜΥ και επιχειρείται με την συνεργασία αυτή να επεκταθεί σε ακόμη περισσότερης επιχειρήσεις.
admins
Author: admins

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή