Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Το μόνο σίγουρο ότι θέλει δική του την Κοινοβουλευτική ομάδα

Την όσο δυνατόν δική του Κοινοβουλευτική ομάδα θα επιδιώξει μέσα από την συγκρότηση ψηφοδελτίων για τις ερχόμενες Εθνικές εκλογές ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Μετά την «πόρτα» στην αδελφή του Ντόρα Μπακογιάννη σε αυριανή κυβερνητική ή πολιτειακή θέση, ο Πρόεδρος της Ν.Δ. έδειξε πλέον και ξεκάθαρα «λογική εκκαθαρίσεων» και σχεδιασμό Κοινοβουλευτικής ομάδας απόλυτα πιστής στον ίδιο στα σημερινά πρότυπα της
Κοινοβουλευτικής ομάδας ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝ.ΕΛΛ.

Σήμερα ο Πρόεδρος της Ν.Δ. δεν έχει υπό τον απόλυτο έλεγχο την Κοινοβουλευτική Ομάδα και μεθοδικά την «χτίζει» όπως φάνηκε μέσω του Μητρώου Πολιτικών Στελεχών, όπου σήμερα έχει στην διάθεση του περίπου 2.000 βιογραφικά για να προχωρήσει στο σχέδιο του.
Ταυτόχρονα συζητά το …όριο ηλικίας για υποψήφιους Βουλευτές και αν το εφαρμόσει τότε θα βρεθούν πολλά στελέχη εκτός ψηφοδελτίων, ενώ θα τον …βόλευε στον σχεδιασμό να τοποθετηθούν «τιμής ένεκεν» σε εκλόγιμες θέσεις στο Επικρατείας πρώην Πρωθυπουργοί με το σενάριο «Κώστας Καραμανλής για Πρόεδρος Δημοκρατίας» να είναι μέσα στα σχέδια εφόσον το επιθυμεί και ο πρώην Πρωθυπουργός.

Επί της ουσίας, υπάρχει μεγάλη αγωνία παλαιών βουλευτών για το μέλλον τους, καθώς μόνο οι νυν εκλεγμένοι είναι σίγουροι, αν και ορισμένοι υπό προϋποθέσεις.

Τα «μαχαίρια» έχουν βγει και στον Νομό Τρικάλων από την στιγμή που πολλά στελέχη εμφανίζονται ως υποψήφιοι και στα κεντρικά της Ν.Δ. έχουν «φορτώσει» με αυτούς που ισχυρίζονται ότι είναι «εκλεκτοί του Μητσοτάκη», την ώρα που υπάρχουν δημόσιες τοποθετήσεις από το κόμμα ότι «κανείς δεν είναι σίγουρος για το ψηφοδέλτιο».

Αυτό που έχει αξία, είναι το τι λέει ο ίδιος ο Κυριάκος Μητσοτάκης για «ανάγκη να ανανεωθεί το πολιτικό προσωπικό της ΝΔ» και απομένει να δούμε για ποιους ετοιμάζεται … «λεπίδα».

Με τα ψηφοδέλτια ασχολούνται ο Γραμματέας της Ν.Δ Λευτέρης Αυγενάκης, ο διευθυντής του πολιτικού γραφείου του Κυριάκου Μητσοτάκη, ο Μιχάλης Μπεκίρης και σύμβουλοι από το επιτελείο του Προέδρου της Ν.Δ.

Όπως σε όλη την Θεσσαλία, έτσι και στον Νομό Τρικάλων, το «αγκάθι» για την στελέχωση του ψηφοδελτίου είναι η …ποσόστωση των γυναικών, όπου οι …τράμπες μπορεί να φέρουν και δεύτερη γυναίκα υποψήφια στον Νομό Τρικάλων ή μόνο μία στην περίπτωση που η ποσόστωση θα καλυφθεί από άλλους Νομούς.

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή