Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Το Παζάρι Βιβλίου «Bookfest» στα Τρίκαλα από 9 Μαρτίου έως 21 Απριλίου 2019

Ένα πραγματικά μεγάλο παζάρι βιβλίου με βιβλία 100 εκδοτικών οίκων σε απίστευτα χαμηλές τιμές και που αξίζει να επισκεφτούν όλοι οι κάτοικοι των Τρικάλων αλλά και της ευρύτερης περιοχής . 

Όλα τα βιβλία διαθέτουν ετικέτα με την τιμή διάθεσης ώστε το κοινό να γνωρίζει την τιμή που θα τα αγοράσει. Δεν υπάρχει κανείς περιορισμός στις αγορές. Μπορεί κανείς να προμηθευθεί ακόμη και ένα μόνο βιβλίο με αξία 0,50 λεπτά. Η είσοδος είναι ελεύθερη και μπορείτε  σε έναν άνετο χώρο να επιλέξετε από την τεράστια ποικιλία βιβλίων αυτά που σας ενδιαφέρουν.

Υπάρχουν βιβλία για όλες τις ηλικίες και όλων των κατηγοριών. Νηπιακά, Προσχολικής και Σχολικής Ηλικίας, Παιδικά και Εφηβικά, Παραμύθια, Παζλ, Κατασκευές, Λογοτεχνία Ελληνική και Ξένη, Σύγχρονη και Κλασική, Ποίηση, Ψυχολογία, Ιστορία, Λαογραφία, Κόμικς, Χιούμορ, Επιστημονική Φαντασία, Αστυνομικά, Τρόμου και χιλιάδες άλλα.

Χιλιάδες τίτλοι όλων των κατηγοριών για όλες τις ηλικίες περιμένουν να τους εξερευνήσετε και να βρείτε αυτά που πραγματικά σας ενδιαφέρουν σε μοναδικά χαμηλές τιμές
 
Καταβάλουμε κάθε προσπάθεια κατανοώντας τις δύσκολες οικονομικές συνθήκες που επικρατούν ώστε οι τιμές να είναι πραγματικά χαμηλές.

Η είσοδος είναι ελεύθερη και δεν υπάρχει όριο αγορών σε ποσό η ποσότητα.

Για όλα τα βιβλία εκδίδουμε απόδειξη λιανικής πώλησης για φορολογική χρήση, υπάρχει η δυνατότητα έκδοσης τιμολογίου όταν πρόκειται για επαγγελματία, δεχόμαστε επιστροφή αν το βιβλίο έχει οποιοδήποτε πρόβλημα και μας έχει διαφύγει, αλλά ακόμη και εάν απλά επιθυμείτε την αλλαγή.

https://www.facebook.com/trikalabookbazaar

admins
Author: admins

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή