Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Το σχέδιο του Αλέξανδρου Κοντού για την ΣΑΣΟΕΕ

Επιδίωξη να «απογειώσει» την Συνεταιριστική Οργάνωση.
 
Στην Ξάνθη κάλεσε τον Γεωπόνο Αθανάσιο Λιούτα ο Πρόεδρος της  ΣΑΣΟΕΕ και πρώην Υπουργός Αλέξανδρος Κοντός χθες μετά την ολοκλήρωση της συνεδρίασης του Δ.Σ. της Συνεταιριστικής Οργάνωσης σε ξενοδοχείο των Τρικάλων.

Ο κ. Κοντός που παρουσίασε ένα φιλόδοξο σχέδιο που θα «απογειώσει» την ΣΑΣΟΕΕ, ζήτησε από τον κ. Λιούτα συνεργασία για νέες καλλιέργειες στη Θεσσαλία με επίκεντρο τα Τρίκαλα, με τον τελευταίο να καταθέτει προτάσεις γύρω από την επιχειρηματική γεωργία με την οποία ασχολείται με επιτυχία τα τελευταία χρόνια.

Μπορεί η ΣΑΣΟΕΕ σήμερα να λειτουργεί  με «κρατικούς κανόνες» αλλά όπως δήλωσε ο κ. Κοντός, στόχος είναι να μπορεί να ανταγωνιστεί με αλλαγή του θεσμικού πλαισίου λειτουργίας της με κανόνες που θα ανταγωνιστούν τον ιδιωτικό τομέα.

Οι προτάσεις του κ. Λιούτα κινούνται στην αναγκαία αλλαγή του παραγωγικού μοντέλου της χώρας και ο κ. Κοντός της άκουσε με προσοχή μέσα από έναν ουσιαστικό διάλογο για την ανάπτυξη που αποτελεί «μοχλό» που θα λύσει και το μείζον πρόβλημα της ανεργίας στην χώρα με την κατάλληλη αξιοποίηση δυνατοτήτων που προσφέρονται μέσα από αυτό το παραγωγικό μοντέλο ανάπτυξης.

trikalanews
Author: trikalanews

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή