Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Το τέλος για ένα ιστορικό σύμβολο;

Ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση για την εκλογή του προσώπου που θα ηγηθεί του νέου πολιτικού Φορέα που αυτοαποκαλείται «Κεντροαριστερά».
 
Το εγχείρημα που ουσιαστικά σηματοδοτεί το τέλος μιας εποχής, εάν πετύχει και ειδικά και εκλογικά. Λογικά φέρνει την διάλυση του ΠαΣοΚ και φυσικά την εξαφάνιση των συμβόλων του σε μια προσπάθεια δημιουργίας ισχυρού αντίπαλου δέους για την Δεξιά.
 
Το εγχείρημα της δημιουργίας του νέου πολιτικού Φορέα από την αρχή ήταν δύσκολο και στην πορεία αποδείχθηκε περίτρανα με τις διαφωνίες για τον τρόπο ψηφοφορίας, με την οικτρή εικόνα στην κοινή τηλεοπτική εμφάνιση των υποψήφιων, οι …συμφωνίες Γεννηματά-Θεοδωράκη ως προς την διαχείριση των Κοινοβουλευτικών Ομάδων ΠαΣοΚ και «Ποταμιού» αντίστοιχα, οι  καταγγελίες Ραγκούση για «μέλλοντες  υπουργούς « του Μητσοτάκη, η διαμάχη να μην διαλυθεί το ΠαΣοΚ (εξαιρετικά αμφίβολο αν προχωρήσει ο νέος πολιτικός Φορέας) κ.λ.π. και φυσικά υποψήφιοι που μάλλον …Κεντροδεξιούς τους λες παρά Κεντροαριστερούς…
 
Αυτό το στοιχείο που θα κρίνει πολλά, είναι η συμμετοχή στην εκλογική διαδικασία και φυσικά το «δίδυμο» που θα πάει την 2η Κυριακή για το φινάλε.
 
Η Φώφη Γεννηματά, φαντάζει να έχει «καπαρώσει» την μια από τις 2 θέσεις της τελικής αναμέτρησης  και απομένει να δούμε αν ο «κομματικός» Νίκος Ανδρουλάκης ή ο Γιώργος Καμίνης.
 
Η Φώφη Γεννηματά αν χάσει δεν θα είναι … χαμένη, εφόσον παραμείνει  στην ηγεσία του ΠαΣοΚ θα βρίσκεται στην Βουλή. Αν όμως νικητής στην εκλογική διαδικασία για το πρόσωπο που θα ηγηθεί τον νέο πολιτικό Φορέα είναι ο Νίκος Ανδρουλάκης, τότε θα τεθεί κάποια στιγμή αργά ή γρήγορα και θέμα ηγεσίας στο ΠαΣοΚ σε όποιο ΠαΣοΚ θα έχει απομείνει και θα προσπαθεί να επιβιώσει πολιτικά.
admins
Author: admins

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή