Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Τον Χρήστο Μιχαλάκη επισκέφτηκαν μέλη του Σωματείου Ιεροψαλτών Ν.Τρικάλων

Τον Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Τρικάλων Χρήστο Μιχαλάκη, επισκέφτηκαν τα μέλη του Σωματείου Ιεροψαλτών Ν.Τρικάλων «Ιωάννης ο Δαμασκηνός», προκειμένου να τον ενημερώσουν για μια σημαντική καλλιτεχνική πρωτοβουλία που θα υλοποιήσουν τον προσεχή Αύγουστο στην Πύλη Τρικάλων.

Το δραστήριο σωματείο προγραμματίζει ένα μουσικό οδοιπορικό με παραδοσιακά τραγούδια, και εκκλησιαστικούς ύμνους προς τιμήν της Παναγίας που θα πραγματοποιηθεί μέσα στο διάστημα του Δεκαπενταύγουστου, υπό την καλλιτεχνική επιμέλεια του κου. Γρηγορίου Νταραβάνογλου, Άρχοντος Μαΐστωρος της Αγίας του Χριστού Μεγάλης Εκκλήσσίας.

Από την πλευρά του ο κ. Μιχαλάκης συνεχάρη το Σωματείο Ιεροψαλτών ν.Τρικάλων για τη διάδοση της Βυζαντινής Μουσικής και τη συνέχιση της Ψαλτικής Τέχνης και έξεφρασε τη στήριξη της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων στην καλλιτεχνική δράση του σωματείου.

Την ίδια ημέρα ο Πρόεδρος του Σωματείου Ιεροψαλτων κ.Αθανασιος Δημητρίου συνοδευόμενος από τον Γ. Γραμματέα κ. Αθανάσιο Λαμπρόπουλο καθώς και από τον Υπευθυνο Δημοσίων Σχέσεων και Εθιμοτυπιας κ.Βασιλειο Παπαγιάννη επισκέφτηκαν και την βουλευτή της ΝΔ. Ν. Τρικάλων κα. Κατερίνα Παπακώστα προκειμένου να την ενημερώσουν για τις δράσεις και πρωτοβουλίες του Σωματείου Ιεροψαλτων ν. Τρικάλων καθώς και για την μουσική εκδήλωση που πρόκειται να πραγματοποιηθεί στην Πυλη τον προσεχή Αύγουστο.

Η ημέρα τελείωσε με την τελευταία επίσκεψη που πραγματοποιήθηκε από τον Πρόεδρο του Σωματείου κ. Αθανάσιο Δημητρίου, τον Γ. Γραμματέα κ. Αθανάσιο Λαμπρόπουλο και τον Ταμία του Σωματείου κ. Ευθυμιο Σπυρου, στον βουλευτή της ΝΔ.κο Αθανάσιο Λιουτα προκειμένου να ενημερωθεί και ο κ. Λιουτας για τις δράσεις του Σωματείου μας.

Trikalanews
Author: Trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή