Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Τον Δήμαρχο Μετεώρων επισκέφθηκε ο Πρόεδρος της ΠΟΕ – ΟΤΑ

Τον Δήμαρχο Μετεώρων κ. Θεόδωρο Αλέκο επισκέφθηκε την Παρασκευή 25/9/2020 ο Πρόεδρος της ΠΟΕ – ΟΤΑ κ. Νίκος Τράκας συνοδευόμενος από το μέλος της εκτελεστικής επιτροπής κ. Γεώργιο Μαγιάκο, τον Πρόεδρο των Δημοσίων Υπαλλήλων Ν. Τρικάλων κ. Βαγγέλη Κωστίκα και το μέλος κ. Θεόδωρο Σιακαβάρα.

Στα πλαίσια της συνάντησης, συζητήθηκαν θέματα που άπτονται της υγείας και της ασφάλειας των εργαζομένων στον Δήμο Μετεώρων. Όλα τα μέλη που παρευρέθηκαν στην συνάντηση συμφώνησαν ότι γίνεται μεγάλη προσπάθεια τόσο από την μεριά των εργαζομένων όσο και από την πλευρά του Δήμου, για την αντιμετώπιση την πανδημίας. Τονίστηκε από όλους ότι χρειάζεται συνεχής επαγρύπνηση και τήρηση όλων των ατομικών μέτρων προστασίας των εργαζομένων. Στη συνάντηση ο Δήμαρχος Μετεώρων πλαισιώθηκε από τον Αντιδήμαρχο Αθλητισμού, Πολιτισμού, Παιδείας και Κοινωνικής Μέριμνας κ. Γεώργιο Θώμο και τον Αντιδήμαρχο Περιφέρειας Τομέα Β’ κ. Γεώργιο Παπανικολάου.

Να σημειώσουμε ότι οι συνδικαλιστές της ΠΟΕ – ΟΤΑ επισκέφθηκαν και το αμαξοστάσιο του Δήμου συζητώντας με τους εργαζομένους για τα προβλήματα που προκύπτουν καθημερινά και την επίλυση αυτών. Κοντά στους εργαζομένους του αμαξοστασίου, όπως γίνεται σε καθημερινή βάση ήταν ο Αντιδήμαρχος Έργων κ. Νικόλαος Φωλίνας και ο Αντιδήμαρχος Καθημερινότητας, Καθαριότητας, Πρασίνου και Περιβάλλοντος κ. Βασίλειος Τσίκαρης.

Από το γραφείο του Δημάρχου

admins
Author: admins

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή